Sad kad se Pero Antić vratio, pojedini navijači Zvezde će se žestoko posramiti jer su ga brutalno vređali u Pioniru (VIDEO)

Kada je u dresu Fenerbahčea odigrao fenomenalnu partiju protiv Zvezde, pojedine pristalice crveno-belih nisu bile ni malo prijatne prema svom bivšem igraču

  • 19

Pero Antić se posle nekoliko godina vratio na Mali Kalemegdan i naredne sezone će igrati za Crvenu zvezdu. Dolazak Makedonca izazvao je euforiju među pristalicama crveno-belih na društvenim mrežama i forumima, i posebno ističu da je Antić, osim što poseduje izuzetan igrački kvalitet, veliki navijač Crvene zvezde.

On je to dokazao i tetovažom grba Delija na desnoj ruci, ali i aktivnošću na društvenim mrežama izjavama u kojima je uvek iskazivao veliko poštovanje i ljubav prema svom omiljenom klubu.

>>> Ko o čemu, Antić o Zvezdi i Delijama: Sad i Evroliga zna za tetovažu Makedonca! (VIDEO)

Međutim, povratak Antića sigurno će posramiti neke navijače Zvezde, koji su se u prilikom njegovog dolaska u Pionir na utakmicu Zvezde i Fenerbahčea brutalno vređali svog nekadašnjeg igrača. Nisu mogli da podnesu to što je Antić bio najbolji igrač Fenerbahčea u tom duelu u januaru 2016. godine.

>>> NAVIJAČI ZVEZDE SRAMNO VREĐALI ANTIĆA: Ove reči ni neprijatelju ne bi trebalo govoriti! (VIDEO)

- Marš Pero, samo ti se ovde diže! G**no jedno, mamu ti je**m . Pretetoviraj to, go**o, što ti se ne diže negde drugde, nego samo protiv Zvezde  - bili su neki od bljutavih komentara isfrustriranih ''navijača''.

Ipak, Antić im nije preterano zamerio na tome, iako mu nije bilo svejedno da to čuje od ljudi koje voli.

- Ja sam se samo malo osećao lepo i pored pobede. Svi znaju koliko volim Zvezdu, ali moraš da radiš to što radiš, mi smo profesionalci. Teško je da čuješ od ljude koje voliš neke ružne reči, nije lepo. Ali, to je navijanje, povećane su emocije, ja mogu samo da im poželim sve najbolje i ne ljutim se na njih - rekao je tada Pero Antić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Subotica

    11. septembar 2017 | 22:22

    To su tastatura navijaci oni pravi nikada nece vredjati Peru zvezdasa do koske

  • kako bilo

    11. septembar 2017 | 21:13

    To su nasi navijaci...danas te ljube,sutra pljuju pa opet ljube i sve tako u krug...

  • Superhik

    11. septembar 2017 | 21:25

    Pozdrav za Peru Antića dobro nam došao junače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA