Kako Željko Obradović pomaže srpsku košarku? Odmah posle meča sa Partizanom Fener ide u Čačak!

Fenerbahče u sredu gostuje ekipi Borca u Čačku

  • 2

Prijateljska utakmica protiv Fenerbahčea je prilika da se pokažemo kao dobri domaćini, ali i da steknemo iskustvo više, poruka je košarkaša Borca uoči gostovanja evropskog šampiona u Čačku.

>>> Muta Nikolić se zahvalio Željku Obradoviću zbog gesta prema Partizanu!

- Retko se pruža prilika da se igra protiv prvaka Evrope, protiv ekipe koju predvodi sjajan trener Željko Obradović. Na nama je da damo svoj maksimum i da se pred publikom pokažemo u dobrom svetlu - izjavio je prvotimac Borca Predrag Prlja.

Njegovi saigraci Uroš Čarapić i Ðorđe Mićić istakli su da je utakmica protiv turskog kluba prilika za uživanje, ali i najavljuju maksimalnu borbenost na terenu.

Jedan od trenera Borca Miroslav Milić istice da je duel protiv Fenerbahcea najbolja moguća provera uoči starta KLS.

- Ne dešava se tako često da se igra sa aktuelnim prvakom Evrope. Biće to lepa prilika da publika uživa. Naši igrači će sigurno biti maksimalno motivisani da se prikažu u pravom svetlu, jer nema boljeg testa od najbolje ekipe u Evropi - rekao je Milić.

Foto: Milena Đorđević

Direktor Borca Marko Ivanović zahvalio se sugrađaninu Željku Obradoviću, najboljem evropskom treneru što je omogućio da pored Partizana, Fenerbahče odigra utakmicu i sa Borcem.

- Hvala i upravi turskog kluba što su pronašli vreme da pomognu Borcu da preko prodaje ulaznica ostvarimo prihod koji ćemo koristiti u narednoj sezoni - rekao je Ivanović.

On je pozvao sve ljubitelje košarke iz Čačka i okruženja da dođu i uživaju u košarkaškoj predstavi, dodajući da je interesovanje i pre početka prodaje ulaznica veliko.

Utakmica između Borca i Fenerbahčea igra se u sredu od 19 sati.

Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA