≫ 

Bobi izdominirao protiv Indijane, a zatim je neočekivano izašao i otišao u svlačionicu! Bogdan nije igrao, Zagorac 6 (VIDEO)

Nije poznato zašto je Srbin neočekivano napustio igru

  • 1

Srpski reprezentativac Boban Marjanović odigrao je sjajnu partiju protiv Indijane i značajno doprineo pobedi Detroita u predsezoni rezultatom 107:97.

Bobi je za 21 minut ubacio 14 poena i imao pet skokova, ali je u drugom poluvremenu iz neobjašnjivih razloga otišao u svlačionicu i nije se vraćao.

Marjanović je čak i zakucao sa dve ruke posle asistencije Džeksona, a priznaćete da dugo nismo videli da se srpski centrar sa obe ruke uhvati za obruč. Najčešće to čini jednom.

Srbin je nešto veću minutažu dobio zbog bolesti koja je zadesila Dramonda, ali američki sportski analitičari smatraju da bi Bobi mogao više da igra kada počne sezona.

- Marjanović je spreman za 20 kvalitetnih minuta i biće sjajna zamena Dramondu - stoji u jednom od tekstova.

Od ostalih srpskih košarkaša Bogdan Bogdanović nije igrao u porazu Saktramenta od Portlanda (07:83), dok je Rade Zagorac ubacio šest poena za Memfis u porazu od Atlante (100:88).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA