≫ 

Ostoja Mijailović preuzeo KK Partizan: Doveo je Diklića i Lončara i najavio dolazak sponzora uz poruku: Radom vraćamo klub tamo gde pripada! (VIDEO)

- Treba nam inicijalni novac da se pokrenemo, ali lub ne može samo da živi od sponzora - poručio je novi predsednik kluba iz Humske

  • 31

Košarkaški klub Partizan i zvanično je dobio novog predsednika, koji će biti na čelu novog Upravnog odbora.

Jedini kandidat bio je biznismen iz Čačka Ostoja Mijailović, bivši član UO FK Partizan od maja 2015. do aprila 2016. godine. Po zanimanju je ekonomista.

Funkciju potpredsednika obavljaće Milan Iskrin. Novi-stari direktor biće Dejan Kijanović.

U međuvremenu je promenjen Statut kluba, a Upravni odbor će činiti:

Milan Iskrin - potpredsednik, Nebojša Uskoković, Bogdan Diklić, Predrag Vujović, Velibor Jojić, Ivan Trifunović, Siniša Vukojičić, Vojislav Lazarević, Aleksandar Joksić, Slaviša Putić, Marko Vjetrović, Vladimir Adžić, Veljko Odalović, Aleksandar Mihailović, Nebojša Ivković, Nikola Lončar.

Kako je Mijailović najavio, preostala su još dva mesta u odboru za predstavnike kompanija sa kojima klub trenutno pregovora.

Foto: Vladimir Milovanović

- U narednih mesec dana treba da skeniramo situaciju u klubu, i imaćemo jasnu strategiju kako će se dalje razvijati. Nema potrebe ništa da krijemo, javnost treba da zna. Biću vam dostupan za sva pitanja, ovo je pre svega udruženje građana i biću vam na raspolaganju - naglasio je više puta novi predsednik kluba na konferenciji za medije u Humskoh.

Već u ponedeljak, Partizan će potpisati dva sponzorska ugovora.

- Jedan je materijalne, drugi finansijske prirode. Ne bih više o detaljima, znaće se u ponedeljak sve. Imamo nekoliko sponzora da dogovorimo. Treba nam inicijalni novac da se pokrenemo. Klub ne može samo da živi od sponzora, nego od svog rada. Dolazim iz privrede i znam da tako treba da se radi - dodao je on.

Kada navijači mogu da očekuju rezultate?

- Rezultati moraju da dođu kroz rad. Nisam doneo čaroban štapić, ali vrednim radom možemo da vratimo klub tamo gde pripada - odgovorio je Mijailović, koji obavlja i funkciju narodnog poslanika Srpske napredne stranke.

- Ja sam neko ko predstavlja klub u javnosti, ali nemam pravo potpisa kao ovlašćeno lice, što je Kijanović. Svima je poznato da dolazim iz privrede i znaju da pripadam SNS-u čiji sam poslanik. Time se ponosim, ne stidim se, jer sam deo pobedničkog tima, koji je promenio atmosferu u državi. Mene SNS nije delegirao na ovo mesto, nego ljudi u ovom klubu, koji su partizanovci - rekao je Mijailović i za kraj podvukao:

- Nemoguće je funkcionisati bez pomoći države. Situacija je jasna, ne mogu da kažem da sam najbolji izbor, ali pustimo da vreme pokaže jesam li ili nisam.

Pogledajte i njegovo obraćanje u Humskoj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo pfc

    20. oktobar 2017 | 17:19

    Da se vratimo na mesto koje pripada nama,a ne nekom tamo vestackom klubu.

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    20. oktobar 2017 | 17:38

    Оставите место за Тумбаса, вади вам просек.

  • Pikolo

    21. oktobar 2017 | 00:24

    Uspešan momak, odgovoran, odličan izbor za predsednika, covek koji moze da pomogne mnogo klubu, sve cestitke Mijailovicu, SRECNOOO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA