Luka Mitrović, ponovo u Areni: Bilo je poruka da ne zapnem protiv Zvezde (VIDEO)

- Uvek kažem da je služba služba, a družba družba - poručio je bivši kapiten crveno-belih

  • 2

"Da mi je neko pričao prošle godine da ću biti u crno-belom protiv Zvezde, ne bih mu verovao".

To su bile prve reči Luke Mitrovića, sada košarkaša Bamberga, pred novinarima u Areni, gde će u četvrtak u dresu nemačkog šampiona igrati protiv kluba u kom je do skoro bio kapiten.

- Došao sam sad prvi put kao gost, u drugu svlačionicu. Srećan sam što sam tu, bio sam nestrpljiv da vidim sve u klubu, pozdravili smo se, a sad fokus na trening i utakmicu - rekao je Mitrović.

>>> Nadam se da nije svih sto miliona navijača otišlo u London: Mnogo jak poziv Lazića u Arenu i poruka podrške fudbalerima pred Arsenal! (VIDEO)

Prokomentarisao je i funkcionisanje u Bambergu.

- Sama organizacija kluba, pa i cele Nemačke, na je najvišem nivou. Svaki početak je težak, prvi put kao stranac, ali dobro, sve lakše ide kad je klub takav. Sjajni su momci i trener, svi su na raspolaganju 24 časa dnevno, olakšavaju svima nama - dodao je Mitrović.

Foto: Marko Todorović

Kako kaže, nije potpuno zadovoljan svojim dosadšanjim partijama.

- Bilo je dobrih stvari, i ne tako dobrih, još je to na nekom nivou sa kojim nisam najzadovoljniji. Može to jako bolje, i na tome radimo svaki dan, imali smo neočekivanih poraza na startu, ali to je normalan za period privikavanja - priznao je košarkaš, koji vrlo dobro zna kako će biti u Areni.

- Očekujem atmosferu domaćinsku, najvatreniju u Evropi. Izuzetno težak teren za igranje, do sad sam to iskusio samo kao domaćin. Očekujemo agresivnu Zvezdu, to je glavna karakteristika, potrebno je biti smiren i pokušati ne ostati fasciniran i paralisan atmosferom, da smirimo igru da ne dozvolimo Zvezdi da se rastrči, naše šanse onda rastu.

Bilo je i poruka da malo prikoči jer igra protiv voljenog kluba.

- Bilo je dosta poruka, "ne zapinji", ali uvek kažem da je služba služba, a družba družba, i trudiću se da budem najbolji - zaključio je Mitrović, kog je potom prekinuo PR menadžer nemačkog kluba...

Utakmica Crvena zvezda - Bamberg igra se u četvrtak od 18 časova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA