Zvezda bez Antića ide na megdan Unikahi!

Biće slabiji crveno-beli u reketu

  • 10

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su na gostovanje Unikahi bez iskusnog Pera Antića.

On je bio jedan od nosilaca igre u večitom derbiju protiv Partizana, koji je Zvezda dobila sa 100:84, ali će propustuti meč sa Unikahom, koji je na programu u petak od 20.45.

- Kao što je bilo i pred derbi, jedino je problematično stanje Pere Antića, za koga smo smišljeno uradili dobar oporavak pre derbija, ali treba i da ga nastavimo posle ove utakmice. On neće putovati sa nama jer mora da nastavi sa terapijama i oporavkom, da bi bio potpuno spreman za utakmice koje slede, takođe u Evroligi - rekao je trener šampiona Srbije, Dušan Alimpijević za "Sportnetwork".

Ekipa je na put krenula u sredu u 5.30 sa aerodroma "Nikola Tesla".

- Imaćemo dan za pripremu i trening u Malagi, remeti nas ovo dosta, vrlo je naporno i iscrpljujuće samo ustajanje rano sa presedanjima. Zahtevno je i fizički za igrače, ali sa time moramo da se nosimo, mnogi su to radili prethodnih sezona i verujem da im nije problem da opet budu u ovom ritmu.

Zvezdi je izmakao brejk protiv Žalgirisa i Himkija, ali postoji nada za gostovanje u Malagi.

- Uz kvalitet koji imamo, biće potrebno mnogo više energije u nekim drugim segmentima, protiv Unikahe koja ima impozantan roster i polako stiže do prave forme. Verujem da je mali pad koji su imali u Evroligi potpuno normalan za sve ekipe. Pogledajte, recimo, Barselonu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zof

    8. novembar 2017 | 16:50

    Morate da dovedete jednog centra od Pere nema vajde daj boze pola utakmica da odigra !!!!

  • хрватско турски пројекат је НКП

    8. novembar 2017 | 19:16

    Без најбољег. Нема пправдања и извлачења због не довођења тешког центра. И да је млађи и здравији не може вући целу сезону. Центар и плеј под хитно.

  • Petar

    8. novembar 2017 | 21:53

    Pa ne znam sto ste ga angazovali ako nece igrati pola sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA