MUTA NIKOLIĆ: Desilo se da na tajm-autu nacrtam akciju, a onda igrači stanu na kontra stranu!

Trener Partizana ponovo je imao zamerke na igru svojih momaka

  • 42

Slušajući izlaganje Miroslava Mute Nikolića na konferenciji za medije, stiče se utisak da igrači Partizana protiv Lokomotive nisu poslušali njegove savete posle poraza od Crvene zvezde u ponedeljak veče.

Lokomotivi je čestitao na pobedi, a zamerke ka svojim momcima je ponovo imao.

>>> NIJE ME ZABOLELO: Obradović se osvrnuo na upaljač koji je dobio u glavu od navijača Partizana!

- Čestitam mojim igračima na boljoj partiji, ali još tu treba da se zateže. Moramo da radimo i radimo, nemamo dan odmora. Čeka nas važna utakmica u ABA ligi i važno mi je da ova deca ne uđu u seriju poraza. Meni se ne sviđa to što igramo dobro protiv jačih ekipa, a izgubimo. Mi smo trebali da dobijemo Limož tamo. Ide bolje, ali moramo još da radimo. Zadovoljan sam 65% i ima još mesta za napredak ove ekipe - rekao je Nikolić i nastavio:

- Ponovo nije funkcionisao ekstra pas, kada se odlučivala utakmica bili smo brzopleti. Nismo još dostigli ono što želim, da igramo jaku odbranu i trčimo kontranapad, da igramo modernu košarku. Amerikanci moraju da igraju i bez lopte, trčanjem, kretnjom, a ne da samo driblinzima rešavamo situacije. Radimo na tome.

Foto: Telegraf.rs

- Takođe, dešavalo se da igrači, neći ih imenovati, na tajm-autu stanu na kontra stranu, iako sam ja prethodno nacrtao kako bi trebalo da ide akcija.

Zatim se osvrnuo na protivnika.

>>> Rusi doneli harmoniku u Pionir, ali je pažnju navijača Partizana privukla plavuša u crvenom (FOTO) (VIDEO)

- Lokomotiva je pokazala da je najbolji tim u našoj grupi. Reč je o profesionalnim igračima, klubu koji ima veliki budžet. Mi smo se dobro borili ali nismo imali tri igrača u rotaciji, Veličkovića, Čakarevića i Stevanovića. Igrači su jedno vreme igrali mnogo bolje u odbrani, ali u momentima kada je trebalo da se odluči utakmica bili smo jako nedisciplinovani u napadu. Izgubili smo utakmicu zbog naših grešaka, nismo preležali dečije bolesti.

Reč, dve o Radetu Zagorcu.

- Ostaću uzdržan. Pričaju se razne priče, dolazi, ne dolazi… - jasan je bio Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    8. novembar 2017 | 23:24

    Muto to je zato sto si ti fin covek, ti njima crtas, oni to ne mogu da shvate, ugledaj se malo na Dula, on odmah za gusu pa da vidis kako svako zna svoje mesto.

  • Papilon

    8. novembar 2017 | 23:05

    Muto, ti im nacrtas a oni ne znaju gde da stanu, pa u Partizanu sve je to normalno.

  • KaraDjordje

    8. novembar 2017 | 23:35

    Pusti crtanje Muto, objasni ti njima onako pedagoski u par reci kao na snimku od pre neki dan, oni samo to razumeju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA