Ročesti vrlo prosto objasnio šta igrači Zvezde moraju da urade da zaborave na poraz od CSKA (VIDEO)

Okrenuti se narednoj utakmici, izvući pouke iz grešaka...

  • 9

Nema vremena da se žali za porazom, glave moraju gore, izvući pouke iz poraza, jer slede novi izazovi, poruka je najboljeg igrača Zvezde Tejlora Ročestija posle teškog poraza od CSKA u sedmom kolu Evrolige.

>>> Novinar zaledio pitanjem Alimpijevića, muk je trajao desetak sekundi: Da li Zvezda može da pobedi ako stane šut? (VIDEO)

Amerikanac je sjajno povukao crveno-bele u povoju meča sa sedam vezanih poena, ali je ostao usamljen u napadačkim akcijama...

Moćnom timu kakav je CSKA ne može se ni zapretiti sa samo jednim raspoloženim košgeterom.

- Igrali smo protiv zaista jakog tima i bilo je teško vratiti se u meč posle njihovog vođtsva - rekao je Ročesti posle meča, dodavši:

- Oni su takav tim koji vas natera da skupo platite sve greške koje napravite.

Zvezdi je ovo bio treći vezani poraz u Evroligi, i to pred jedno od najtežnih mogućih gostovanja - Olimpijakosu u Pireju.

- Moramo naučiti iz grešaka koje smo napravili, dići glavu i nastaviti dalje, jer naredni meč igramo već za dva dana. Bićemo motivisani, takvi smo uvek, bilo da igramo kući ili na strani, koji god je tim u pitanju spremni smo za svakog. Treba samo da ostavimo ovaj meč iza nas i da se fokusiramo na narednog rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palilulac

    16. novembar 2017 | 13:04

    Price o budzetu a kako stoje stvari prosle godine igrali vecinom nasi igraci koji su bili manje placeni od ovih stranaca sad i jos trener bez koncepta i prve petorke strasno. Mislim da ce se sve ovo raspasti u kratkom roku. Toliko

  • Mirko

    15. novembar 2017 | 23:02

    Da nije bilo sina dragana 50 razlike.

  • Lazar.M

    15. novembar 2017 | 22:44

    Sve sto mogu da urade cistom svojom igrom bez sudijske pomoci su pokazali veceras i dali svoj maksimum. Svaka druga prica je glupost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA