Trener Zvezde priznao šta je glavni razlog poraza crveno-belih od Panatinaikosa!

Alimpijević smatra da su putovanja uzela danak

  • 10

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je umor bio jedan od glavnih razloga poraza od Panatinaikosa u Evroligi.

Podsetimo, crveno-beli su izgubili rezulttaom 69:63.

- Imali smo veliku šansu da se uporedimo sa sjajnom ekipom, koja je u prva četiri. Nažalost, nismo imali dovoljno energije da pobedimo. Putovanja su ostavila trag, to se videlo u odbrani prilikom skoka i njihovih promašenih šuteva. Bio bih licemeran ako bih zamerio bilo šta igračima, borili smo se koliko smo mogli u ovom trenutku - rekao je Alimpijević na konferenciji za medije posle meča.

On je odao priznanje ekipi na dosadašnjim rezultatima.

- Ovaj tim je došao u nenormalnu situaciju da je normalno da pobeđuje stalno. Imali smo seriju, trudićemo se da je vratimo. Pokušaćemo opet da rastemo i napredujemo.

Foto: A. Nalbantjan

Prema njegovim rečima, odlučila je slaba igra u prvom poluvremenu crveno-belih, odnosno "ničije lopte" koje su uglavnom išle gostima.

- Ne mislim da je treća četvrtina bila presudna (serija Panatinaikosa 11:0 prim. aut), već prvo poluvreme kada smo napravili dosta grešaka. Nema tu velike pameti.

Trener Panatinaikosa Ćavi Paskval bio je zadovoljan ishodom duela u Beogradu i poručio da su "zeleni" odradili odličan posao.

- Bio je težak meč, znali smo da će biti tako protiv ozbiljnog tima. U drugom poluvremenu smo posebno dobro igrali, iako smo izgubili u finišu energiju, ali smo na kraju bili mirni i ostvarili zasluženu pobedu - zaključio je Paskval.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    21. decembar 2017 | 22:55

    Tanak si ti trener pa ti nemas akcije na terenu sve je nesto na silu.Vreme je za promenu

  • Uh!

    21. decembar 2017 | 22:26

    Jel ovaj trener ima neki drugi komentar kada izgubi utakmicu da je svaka medju prve cetri(9poraza)

  • Dexter

    22. decembar 2017 | 07:03

    ...uvek zna...u decembru su vec umorni????sta ce biti u martu..aprilu..???ne zna da kaze igracima da se stanu na loptu,da ako ne idu trojke ne sutiraju do besvesti.....da ne soliraju u napadu..da osmisli dobre akcije.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA