Opasan je Jokić, ne preza ni od Grina: Sevnuo je lakat Srbina u lice najprgavijeg igrača lige (VIDEO)

Očigledan faul, no sudije se nisu oglasile

  • 0

Srpski košarkaš Nikola Jokić obeležio je utakmicu sa Golden Stejtom u kojoj je Denver naneo prvi poraz šampionu posle 11 mečeva. 

>>> Srbi se baš zaigrali u NBA: Jokić patosirao Grina i srušio šampiona, Bogdan gađao bez greške, Teodosićeva idealna prva četvrtina (VIDEO)

Bivši košarkaš Mege blistao je sa 18 poena, 9 skokova i 4 asistencije, ali i jednim nokautom "metodom" lakat u lice Drejmonda Grina.

Zvanično najbolji defanzivac lige izašao je na Jokića preagresivno, razmahao se, doduše sve je tu bilo u granicama dozvoljenog, a samo dve sekunde kasnije našao se na podu.

Došlo je do kontakta prilikom prodora srpskog košarkaša, laktom je Srbin zakačio Grina po licu i ovaj se momentalno sručio na parket.

Svi u hali, i sam Jokić koji je zastao da baci pogled ka Grinu, očekivali su da se sudije oglase, međutim to se nije desilo. Nikola je u nastavku akcije rutinirano asistirao saigraču koji je kucanjem završio napad gostiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA