≫ 

Košarkaši Partizana i brend Tesla darovali poklonima decu iz doma Drinka Pavlović! (VIDEO)

Već nekoliko godina crno-beli za Novu godinu daruju mališane ovoga doma

  • 0

Košarkaši Partizana NIS, Marko Čakarević i Obrad Tomić, u društvu predstavnica kompanije Comtrade, brend Tesla, posetili su juče dom "Drinka Pavlović" na Senjaku. Na taj način, crno-beli su nastavili tradiciju koja je duža od dve decenije.

Ove godine, pored novogodišnjih paketića, štićenici doma "Drinka Pavlović" su dobili i novi Tesla TV koji će svoje mesto pronaći u prostoriji za razonodu. Novi televizor je dar sponzora KK Partizan NIS, kompanije Comtrade, brend Tesla.

- Pre svega pažnja, to je nešto što njima najviše znači. Uređaji, to je nešto što dolazi i prolazi, koristiće ih svakako ali ja se više radujem što smo tu zajedno sa decom, da dočekamo prazinke i da vide da neko na njih misli - rekla je predstavnica brenda Tesla, Lana Mažić.

Crno-beli su svima poželeli srećne predstojeće praznike i obećali da će i naredne godine ponovo doći.

"Nadam se da će se ova tradicija održati i u budućnosti a poželeo bih svim štićenicima doma i naravno svim zaposlenima u domu 'Drinka Pavlović' srećne novogodišnje i božićne praznike", rekao je Marko Čakarević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA