≫ 

Još jedna maestralna partija Nikole Jokića: Srbin umalo nije upisao novi tripl-dabl u NBA (VIDEO)

Ipak, Hjuston je na krilima Hardena upisao trijumf nad Denverom

  • 19

Šteta! Velika je šteta što Nikola Jokić nije uspeo da upiše još dva precizna dodavanja za četvrti uzastopni tripl-dabl u NBA ligi!

Srpski košarkaš odigrao je još jednu sjajnu partiju, ali je njegov Denver poražen od Hjusota rezultatom 119:114.

>>> DEČKO, GDE SI POŠAO? Jokić odbranom izludeo Hardena i naterao ga na težak promašaj (VIDEO)

Za 31 minut, koliko je proveo u igri, Jokić je zabeležio 21 poen, 14 skokova i osam asistencija. Zanimljivo, šutirao je samo jednom za tri poena i promašio.

Podsetimo, Jokić je na prethodna tri meča imao tripl-dabl učinak i na taj način je stao ''rame uz rame'' sa legendarnim Viltom Čejberlenom.

Imao je Denver priliku da stigne Hjuston koji se odlepio na početku poslednje deonice. Jokić je pogodio za 110:116 na dva minuta do kraja, a dobra odbrana Nagetsa omogućila je Herisu da trojkom uvede meč u neizvesnost. Promašio je.

Kao i sve tokom utakmice s obzirom na to da je ubacio samo šest poena za 32 minuta. Barton je sa 25 bio najefikasniji kod Denvera, a pored njega i Jokića istakao se još Marej sa 19 poena.

Džejms Harden je sa 41 poenom, osma skokkova i sedam asistencija bio najbolji u Hjustonu. Dvocifreni su još bili jedino Kris Pol sa 23 i Trevor Ariza sa 14 ubačenih poena.

Vašington je u drugom meču večeri savladao Filadelfiju rezultatom 109:94.

Bil sa 24 i Porter sa 23 poena bili su najefikasniji u domaćem timu. Oubri je imao 19, a Poljak Gortat je zabeležio 13 poena i 10 skokova.

Embid je imao 25 poena i 10 skokova u redovima Filadelfije. Simons je dodao 16, a Hrvat Dario Šarić 13 poena i osam skokova.

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carlo Gambino

    26. februar 2018 | 11:04

    Ne igras za Srbiju-cao zdravo...trci za milionima eto ti ih... JEDAN COVEK U SVETU VREDI ONOLIKO KOLIKO VOLI SVOJU ZEMLJU

  • RONALDINHO KRALJ

    26. februar 2018 | 16:56

    NEVIDJEN LIK I IGRAČ U ISTORIJI SRBIJE....A I ONE BIVŠE JUGE,SVI AL BAŠ SVI MU DO KOLENA...K R A LJ , NAJBRŽI TRIPL DABL U ISTORIJI NBA,E ALOOO....PA,TO NI DRAŽEN KOJI JE BIO KRALJ NIJE MOGAO....JOKARA B O G KOŠARKE.....

  • Srbija

    26. februar 2018 | 13:20

    Jokicu samo nared sledeci put ce opet trip . Pusti ti nas srbe mi pljujemo po najboljima . Samo jako pokazi amerima da postoji jos jedna zemlja kosarke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA