≫ 

Ovako je izgledala Draženova noć u Bruklinu: Hrvatskom velikanu poklonila se NBA liga! (FOTO) (VIDEO)

Ne zaboravljaju u Netsima na hrvatskog košarkaškog mađioničara, priređeno je veče njemu u čast uz prisustvo majke Biserke

  • 14

Netsi ne zaboravljaju, pamte i čuvaju sećanje na Dražena Petrovića.

I posle 25 godina od smrt legendarnog hrvatskog košarkaša pečat koji je ostavio igrajući sa obe strane "bare" ostaće utisnut "za vek vekova".

>>> U susret NBA meču u čast Dražena: Da li ste znali da su Bodiroga i Petrović bliski rođaci? (VIDEO)

Njegov NBA klub Nju Džerzi Nets, danas franšiza iz Bruklina, posvetio je jednom od najvećih igrača sa ovih prostora i najvećih evropskih koji su ikada kročili u najjaču ligu na svetu, veče u kojem je sve bilo u znaku genijalnog majstora ove igre.

"Draženovo veče" bilo je specijalno i posebno emotivno za sve...

Biserka, majka košarkaša koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći juna 1993. godine bila je tu, navijači Netsa pozdravili su je ovacijama kada je pozvana da izađe na teren gde joj je uručena lopta sa potpisima svih aktuelnih igrača.

Prethodno, na video bimu korz kojih su navijači na kratko otputovali u prošlost, puštene su sekvence Draženove karijere u Netsima, u kojima je proveo samo dve i po godine, a postao legenda kluba, da vide mlađi naraštaji kakav je to igrač bio, a stariji se sa setom podsete njegovih bravura protiv najvećih asova lige.

O Draženu su za ovu priliku pričali i negovi bivši saigrači.

Foto: twitter/BrooklynNets

U nastavku poslušajte i jedan od poslednjih intervjua koji je Dražen dao za meričke medije pre smrti u kojem je govorio i o tada zahladnelom odnosu sa Vlade Divcom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    27. februar 2018 | 11:01

    Ne želim da me neko shvati pogrešno, svaka čast Draženu. Međutim, smatram da su danas bolji igrači od njega i Jokić i Bogdanović, Teodosić, Dončić.. Nego, Dražen je nesrećno okončao život i sad je sve bajka. Da je sad aktuelan svi ovi igrači bi bili daleko bolji od njega. I sad su bolji nego što je on bio. To je moje mišljenje i ne zanima me šta ko ima da mi prigovori na tu temu. Ne trudite se uzalud.

  • Siniša

    27. februar 2018 | 11:28

    KRALJ

  • Djuka Cg

    27. februar 2018 | 09:37

    Neponovljivi virtuoz, najbolji ikada evropljanin koji je igrao košarku !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA