≫ 

Denver je imao +19, a onda je ušao Bobi: Marjanović rasturio Jokićev tim i preokrenuo sa 18 poena za 15 minuta! (VIDEO)

Blistavo veče za našeg gorostasa!

  • 9
Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver na gostovanju sa 122:120, i to uz 18 poena Bobana Marjanovića, koji je rešetao samo u drugom poluvremenu.

Iako je Denver vodio u većem delu meča i sve to krunisao razlikom od čak +19 u trećem periodu igre pri 82:63, Klipersi su velikom serijom uzvratili udarac i početkom poslednjeg perioda igre preokrenuli na 88:89.

>>>Kingsi nemoćni protiv Portlanda, Bogdana sve više čuvaju u NBA posle Ol-stara! (VIDEO)

Nakon toga su Klipersi u ključnim momentima izašli iz egala i sa 116:108 najavili pobedu nad Denverom, koji je predvodio Barton sa 19 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Nikola Jokić imao je 18 poena, šest skokova i četiri asistencije, a duel je bio posebno zanimljiv zbog Bobana Marjanovića.

Foto: Tanjug/AP

On je u drugom poluvremenu odigrao samo 15 minuta i ubacio 18 poena uz šest skokova, asistenciju, dve blokade i ukradenu loptu, čime je imao nemerljiv doprinos trijumfu.

Imao je čak +27 indeks dok je bio na parketu, ubedljivo najveći od svih saigrača, a Lu Vilijams je bio najefikasnij sa 25 poena.

Miloš Teodosić je na terenu proveo 26 minuta i to je bilo dovoljno za 11 poena, četiri skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte, uz 4-7 iz igre, od toga 3-4 za tri.

Što se Bobana Marjanovića tiče, često su ga slali na liniju penala, ali je tu pokazao da ima meku ruku, ubacio je osam od devet slobodnih bacanja.

Bobi je u igru ušao baš pri 82:63 za Nagitse četiri minuta pre kraja deonice i odmah je pogodio na pas Valasa, čime je pokrenuo veliku seriju za preokret i trijumf.

Koliki je značaj meča bio, dovoljno govori tabela. Klipersi su sada opet osmi na plej-of mestu, upravo je Denver gurnut na deveto mesto ispod crte!

VIDEO: Da bi dokazali da Bobi dobro šutira trojke ESPN pozajmio snimak Telegrafa

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • basketas

    28. februar 2018 | 08:46

    Dobra utakmica, bravo za nase momke. Napokon da i Bobi dobije malo minuta da igra. 👍🏼

  • Mirko

    28. februar 2018 | 08:20

    Sve u svemu, lepo je videti 3 naša igrača na terenu.

  • Vlad

    28. februar 2018 | 08:35

    Odličan meč, Bobi je po oceni američkih komentatora bio igrač utakmice i baš su ga nahvalili. Bobi je ušao u trećoj četvrtini i od tada Jokan je dao samo jedan koš no videlo se i na njemu da je premoren, juče igrao ceo meč a Bobi i Teo sutra opet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA