Veliki broj Slovenaca bodriće Dončića protiv Zvezde (FOTO)

Navala navijača iz "Dežele" na meč crveno-belih i Reala

  • 1

Navijači koji na licu mesta budu pratili utakmicu Crvene zvezde i Reala imaće privilegiju da verovatno poslednji put gledaju Luku Dončića uživo na evropskim terenima. Njegova naredna destinacija biće NBA u šta niko ne sumnja, pa je i to razlog zbog čega njegov dolazak na megdan klubu za koji i navija, ima posebnu važnost.

>>> Stižu Real i Dončić, a Zvezda mora da misli na Mornar: Krajnje neobična situacija pred poslednji domaći meč crveno-belih u Evroligi

Ne samo za srpske ljubitelje košarke, već i za Slovence, koji, sudeći prema njihovom prisustvu u srpskoj prestonici na dan utakmice, imaju samo jedan razlog što su stigli u Beograd, i zove se - Luka Dončić.

Prema proceni, oko 500 slovenačkih navijača, koji su tokom dana primećeni u šetnji sa košarkaškim dresovima nacionalnog tima, prisustvovaće utakmici Zvezde i Reala.

Dončić je nacionalni super idol, junak najvećeg uspeha slovenačke košarke, jedan od najzaslužnijih za senzacionalnu titulu evropskog šampiona prošle godine u Istanbulu, i kao takav zavređuje pažnju zemljaka gde god se pojavi.

Njegov dolazak u Beograd mnogi njegovi poštovaoci iskoristili su da "skoknu" iz Slovenije i na licu mesta još jednom pozdrave buduću NBA zvezdu.

I za Dončića meč u "Pioniru" budi posebne emocije, što se može videti i na "tvitu" koji je postovao uoči meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnik

    30. mart 2018 | 18:17

    Svaka im cast, ali da su nama plate ko njima... SKOKNUO BI TO LJUBLJANE NA KAFU😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA