≫ 

Alimpijevića iznerviralo pitanje novinara, trener Zvezde mu je odbrusio

"Novinar iz Subotice" postavio "nezgodno" pitanje strategu crveno-belih

  • 12

Zvezda je izgubila i Zvezda je u nokdaunu pred četvrti meč serije finala sa Budućnošću, ali predaja je zabranjena reč u vokabularu igrača šampiona.

>>> Pogledajte kako je Lesor promašio zicer za pobedu Zvezde u Morači! (VIDEO)

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević poručio je posle drame i poraza u "Morači" da će ekipa uraditi sve da seriju vrati u Beograd na "majstoricu".

Prevashodno, Alimpijević je pohvalio ambijent u kom je odigran meč.

- Svaki sportista uživa u ovakvoj atmosferi, navijačima svaka čast, nosili su svoj tim. Međutim, nije atmosfera presudila. Sutra je novi dan, uradićemo sve da dobijemo meč i da na najteži mogući način dođemo do majstorice - kazao je Alimpijević, koji je upitan za suđenje, na šta je samo kratko rekao:

- Imam svoje mišljenje i kazaću ga nakon sezone.

Foto: KK Budućnost VOLI

Jedan meč je ostao Zvezdi da se "čupa" iz neprijatne situacije. Subota je "dan D" za trostrukog uzastopnog šampiona ABA lige.

- Pokazali smo nekoliko puta da možemo da nađemo put, uradićemo to i sutra i verujem da ćemo doći do meča odluke u Beogradu.

>>> Potpuno neočekivana izjava Džikića posle pobede nad Zvezdom

Šta je presudilo?

- Sve su utakmice na jednu loptu, da ne ulazim u detalje. Mi moramo da uradimo pravu stvar za sutra - da preguramo ovu noć na najbolji mogući način i uđemo spremni da vratimo seriju u Beograd.

Na pitanje da li je Budućnost sada u psihološkoj prednosti, Alimpijević je rekao:

- Zavisi kako gledate, da li je čaša do pola puna ili prazna. Oni su već viđeni pobednici, a mi se grčevito borimo za peti meč. Videćemo ko će da se izbori sa tim - rekao je trener Zvezde, koga je pitanje novinara iz Subotice "da li ste svesni toga da svi žele da se prekine dominacija Zvezde u ABA ligi izbacilo iz takta", pa je odreagovao burnije.

- Vi u Subotici mislite da svi više vole da Budućnost osvoji od Zvezde? Ja sam radio u Spartaku iz Subotice. Da li si ti svestan iz koje zemlje dolaziš? Ovo nije pitanje života i smrti - rekao je Alimpijević, pa pitao novinara za ime i prezime "da ga zapamti".

- Nema potrebe da se predstavljam, samo sam postavio pitanje - stigao je brzi odgovor "neznanca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    13. april 2018 | 23:18

    Na stranu sto smo pokradeni: ne svira namjernu na feldinu, omic dva faula u napadu za cetvrtu licnu, rocestija istukli, gordica pogledas dva bacanja, enisov sut nije isteklo vrijeme, nece da gledaju snimak, rocesti dva puta iz dvokoraka daje kos faul, ali se ne priznaje. crnac u publici ustaje i napada jankovica, sudija nista. A u pioniru istjerase covjeka iz publike. Enis u prodoru, ivanovic se krece sa obe noge, faul u napadu odnos bacanja 26 12, odnos faulova tipa 30 15, popovi zamahuje sakom prema feldinu, sudija se smije. Ali sve to ne umanjuje krivicu Alimpijevica. Buducnost ima dvije akcije i ne mogu ih braniti. Prva, pik sa gordicem ili ivanovicem i onda pas na centra, sam na polaganju. Druga slicna, izvuku centra, natjeraju na preuzimanje i onda predriblavanje i lagani kos. Pa covjece mjenjaj odbranu, prebaci na zonu, ili nemoj preuzimati. Feldinu ne smijes nista reci, ispucava se kao na treningu. Bjelica vec pet mjeseci igra rekreativnu kosarku, ti ga forsiras. Omic ti ne igra zadnje minute, za sta ga cuvas. U napadu jedina akcija ti je sut za tri poena. Zasto vodis keselja bez veze, covjek ima titulu evrolige, veliko srce, vidis da to se davidovac ukenjao. Ne zoves tajm aut u prvol poluvremenu a primio si 42 poena. Ok vodis, ali 5 razlike sa sutom od 70%. Sudije te urnisu, samo se smjeskas. Dobij tehnicku, prodrmaj ekipu. Jesi ikad gledao Ivkovica, Obradovica pa moram da pomenem onog nesretnika Vujosevica? Topic ti je pomocnik a kao da je dosao nekome na 40 dana. Ali nisi ti kriv, to je kao da mene stave da vozim helikopter.

  • filip

    13. april 2018 | 23:11

    Vreme je da ti pakujes kofere

  • rex

    14. april 2018 | 08:10

    Zvezda da istupi iz takmicenja i da se pridruzi nekoj drugoj ligi npr grckoj. Ako je makabi mogao da igra u aba ligi sto zvezda ne bi mogla negde drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA