≫ 

Alimpijevića iznerviralo pitanje novinara, trener Zvezde mu je odbrusio

 ≫ 

"Novinar iz Subotice" postavio "nezgodno" pitanje strategu crveno-belih

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika rex
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • 🐗Pasuldžija🐗

    14. april 2018 | 09:07

    Svi oni iz srbije koji nenavijaju za zvezdu zele da izgubi a i ostatak balkana

  • rex

    14. april 2018 | 08:10

    Zvezda da istupi iz takmicenja i da se pridruzi nekoj drugoj ligi npr grckoj. Ako je makabi mogao da igra u aba ligi sto zvezda ne bi mogla negde drugo

  • Banja Luka

    13. april 2018 | 23:18

    Na stranu sto smo pokradeni: ne svira namjernu na feldinu, omic dva faula u napadu za cetvrtu licnu, rocestija istukli, gordica pogledas dva bacanja, enisov sut nije isteklo vrijeme, nece da gledaju snimak, rocesti dva puta iz dvokoraka daje kos faul, ali se ne priznaje. crnac u publici ustaje i napada jankovica, sudija nista. A u pioniru istjerase covjeka iz publike. Enis u prodoru, ivanovic se krece sa obe noge, faul u napadu odnos bacanja 26 12, odnos faulova tipa 30 15, popovi zamahuje sakom prema feldinu, sudija se smije. Ali sve to ne umanjuje krivicu Alimpijevica. Buducnost ima dvije akcije i ne mogu ih braniti. Prva, pik sa gordicem ili ivanovicem i onda pas na centra, sam na polaganju. Druga slicna, izvuku centra, natjeraju na preuzimanje i onda predriblavanje i lagani kos. Pa covjece mjenjaj odbranu, prebaci na zonu, ili nemoj preuzimati. Feldinu ne smijes nista reci, ispucava se kao na treningu. Bjelica vec pet mjeseci igra rekreativnu kosarku, ti ga forsiras. Omic ti ne igra zadnje minute, za sta ga cuvas. U napadu jedina akcija ti je sut za tri poena. Zasto vodis keselja bez veze, covjek ima titulu evrolige, veliko srce, vidis da to se davidovac ukenjao. Ne zoves tajm aut u prvol poluvremenu a primio si 42 poena. Ok vodis, ali 5 razlike sa sutom od 70%. Sudije te urnisu, samo se smjeskas. Dobij tehnicku, prodrmaj ekipu. Jesi ikad gledao Ivkovica, Obradovica pa moram da pomenem onog nesretnika Vujosevica? Topic ti je pomocnik a kao da je dosao nekome na 40 dana. Ali nisi ti kriv, to je kao da mene stave da vozim helikopter.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA