≫ 

Raptorsi nastavljaju da melju, raspucani Grk nedovoljan Milvokiju! (VIDEO)

Borba za šampionski prsten lige je sve žešća

  • 0

Košarkaši Toronto Raptorsa savladali su i u drugom meču NBA plejofa ekipu Vašington Vizardse rezultatom 130:119 uz fantastičnu partiju Demara Derouzana. 

>>>Umalo iznenađenje u prvom meču TOP 8 Evrolige, PAO zgazio Real u Atini!

Domaći tim od starta meča je krenuo silovito. Koliko su bili dominantni govori podatak da su samo u prvoj četvrti protivniku ubacili čak 44 poena.

Najefikasniji na meču bio je Demar Derouzan koji je postigao 37 poena, uz 5 skokova i 5 asistencija. Pratio ga je Litvanac Jonas Valančijunas sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i 14 skokova.

Sa druge strane, Džon Vol je predvodio Vašington sa 29 poena, 4 skoka i 9 asistencija, dok je Majk SkoT dodao 20 poena.

I košarkaši Bostona ništa nisu prepustili slučaju u drugom meču plej ofa protiv Milvokija. Ovoga puta slavili su 120:106. Igrač meča bio je Džejlen Braun koji ispisao istoriju NBA lige kao najmlađi igrač koji je u plej ofu postigao više od 30 poena. On je meč završio sa 30 poena i 5 skokova.

U sastavu Milvokija Grk Adetokumbo bio je blizu tripl-dabla sa 30 poena, 9 skokova i 8 asistencija, dok je Kris Midlton postigao 25 poena, 4 skoka, a imao je i jednu asistenciju.

Jusuf Nurkić i njegovi Portland Trejl Blejzersi ni su uspeli da izjadnače posle drugog meča sa Pelikansima. Ovoga puta izgubili su 111:102. Ujednačen meč viđen je samo tokom prvog poluvremena da bi treća deonica koju su Pelikansi dobili 33:19, bila prelomna.

Džru Holidej u pobedničkoj ekipi imao je 33 poena i 9 asistencija, dok je Entoni Dejvis imao dabl dabl od 22 poena i 13 skokova. Nikola Mirotić zabaležio je 17 poena uz 8 skokova.

U timu Blejzersa Nurkić je meč završio sa 13 poena, dok je najbolji u timu bio Si-Džej Makolum sa 22 poena, 3 skoka i 6 asistencija.

NBA Plej of: 

Toronto - Vašington 130:119

Boston - Milvoki 120:106

Portland - Nju Orleans 102:111

VIDEO: Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

Džru holidej zakucava Blejzerse; Foto: Tanjug/AP
Popularni "Obrva" u borbi za loptu; Foto: Tanjug/AP
Blejzersi gube 2:0 u seriji; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA