Rodrigez zatrpao koš Markoviću i Đenki za 2-0, Real uzvratio udarac Grcima! (VIDEO)

Sjajna partija Rodrigeza, Real na 1-1!

  • 0

Košarkaši CSKA poveli su protiv Himkija sa 2-0 u četvrtfinalu Evrolige, pošto su u drugom domaćem meču bili bolji sa 89:84. U drugom duelu, Real je izjednačio na 1-1 savladavši Panatinaikos u Atini sa 89:82.

Probao je Himki da uzdrma Armejce bez Nanda de Koloa, ali ekipa Dimitrisa Itudisa nije se dala, iako se jako dugo igralo u egalu ili rezultatskoj klackalici.

O tome dovoljno govori činjenica da niko do poslednje deonice nije imao dvocifrenu prednost, u 31. minut se ušlo sa 68:68, ali je CSKA prelomio kada je poveo sa 84:74.

To Himki nije mogao da nadoknadi, iako je CSKA igrao još bez Hajnsa, zatim Korobkova i Kulagina.

Sve je nadomestio Serhio Rodrigez sa vanserijskom partijom od 26 poena i 10 skokova, Klajburn je dodao 16 poena, Higins 19, a Hanter 14.

U Himkiju je Džil imao 24 poena, Šved 12, Marković 11 uz pet skokova i tri asistencije, Dženkins je dodao devet poena uz četiri skoka.

U atinskom okršaju, Rael je sa 89:82 slomio Panatinaikos, i morao je dobro da se preznoji kraljevski klub kako bi odneo prevagu.

Vodio je PAO dugo, do sredine treće deonice, kada je Real počeo da diktira tempo do konačnih +7, što je zapravo i najveća ostvarena razlika.

Rejes je bio najbolji sa 18 poena, Kerol je dodao 17, Tompkins 12, dok je Majk Džejms u PAO bio lider sa 20 poena.

Zabeležena je i neprijatna situacija kada je Singlton brutalno zakucao i zaljuljao konstrukciju, posle čega nije mogao da se zaustavi, pa je udario Luku Dončića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA