≫ 

Partizan našao centra, stiže gospodar reketa iz Australije

Crno-beli rešili pitanje centra za sledeću sezonu

  • 10

Košarkaški klub Partizan polako kompletira redove za narednu sezonu, "goruća" je bila pozicija centra na kojoj je uprava dugo tragala za rešenjem, i našla ga je, sudeći prema poslednjim informacijama. 

U pitanju je Australijanac Džok Lendejl (23, 211), koji stiže sa diplomom Sent Meriz Univerziteta.

Kako prenosi portal "Basketball sphere" crno-beli privode kraju pregovore sa ovim košarkašem, koji je nakon završetka univerzitetske sezone nastavio u Letnjoj ligi u dresu Atlante Hoks, za koju je u proseku po meču beležio 5 poena, 5,78 skokova i jednu asistenciju za 18,3 minuta na devet utakmica, od kojih je u šest bio starter.

Rođen je u Melburnu, a profesionalno se posvetio košarci posle fantastične sezone na Sent Merizu u kojoj je beležio "dabl-dabl" prosek od 21,14 poena, 10,17 skokova, 2,00 asistencije, jedne blokade na 36 mečeva.

To ga je izacilo u vrh lista najboljih košarkaša na njegovoj poziciji, pa je tako biran u drugi najbolji tim kompletne Divizije 1 NCAA i za najboljeg igrača "West Coast Conference".

Njegov dolazak u Partizan na potpis ugovora očekuej se narednih dana.

Pogledajte neke od akcija i poena budućeg košarkaša Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA