≫ 

Zvezda dovela pleja koji je prošle godine ubacio Partizanu 23 poena! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli rešili su pitanje kreatora igre za sledeću sezonu

  • 30

Američki plejmejker Džo Ragland novi je član Crvene zvezde! Ugovor sa bivšim igračem Lokomotive je potpisan na jednu sezonu, uz mogućnost nastavka saradnje.

Američki plejmejker Džo Ragland, novo je pojačanje KK Crvena zvezda. Bivši bek Lokomotive iz Krasnodara, potpisao je sa crveno-belima ugovor za takmičarsku sezonu 2018-2019 uz mogućnost produžetka saradnje.

>>> Ko će biti prvi centar Zvezde? Odžo i Cirbes spremni za žestoku borbu u reketu!

Ragland (28) rođen je 11.novembra 1989.godine u Masačuestsu, visok je 182 centimetra. Nakon koledž karijere (Plejt i Vičita Stejt) od 2012.godine gradi evropsku karijeru kroz Mursiju, Kantu, Armani, Pinjar Karšijaku, italijanski Avelino i Lokomotivu sa kojom je prošle sezone osvojio kup Rusije i igrao finale Evrokupa. U Rusiji je imao prosek od 12 poena i 4 asistencije po utakmici, igrajući u Evrokupu i VTB ligi.

Odlikuje ga izuzetna brzina, agresivnost i dobar pregled igre, a  njegovim dolaskom Crvena zvezda je dobila iskusnog organizatora igre koji će podići kvalitet tima na još viši nivo. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju kluba Džo Ragland je među brojnim ponudama, od kojih su neke bile i znatno finansijski povoljnije, izabrao Zvezdu zbog identičnih sportskih i takmičarskih ciljeva.

Do zvanične promocije i starta priprema, biće objavljeno i koji će broj američki bek nositi na dresu crveno-belih.

Ragland je posle  Perperoglua, Barona, Odža, Cirbesa, Fajea, šesto pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku.

Da podsetimo, tokom petka dva nova igrača Bili Beron i Perperoglu bi trebalo da stignu u Beograd i priključe se saigračima na početku priprema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    10. avgust 2018 | 21:51

    Crvena Zvezda je veliki tim. Za razvoj mladih igraca sluze mali timovi poput Fmp-a, Mege, Borca iz Čačka,Partizana,....itd.

  • Saki

    10. avgust 2018 | 18:26

    Zvezda definitivno sledece sezone opet u EL💪

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    10. avgust 2018 | 18:09

    Надам се да ће толико убацивати и озбиљним екипама,а не само аутсајдерима

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA