≫ 

Neviđeno akcijanje srpskih navijača po Hrvatskoj: Grobari i Delije se udružili s Torcidom Čikago u ''troprst čelendžu'', Splićani pobesneli (FOTO)

Počelo je kao zanimacija na društvenim mrežama, a nastavilo konkretnom akcijom koju je retko ko mogao da očekuje

  • 36

Srpski navijači nastavljaju sa ''akcijanjem'' Torcide i Hajduka iz Splita, koje bi se novom terminologijom moglo nazvati kao ''trolovanje''. Nakon što je osnovana Fejsbuk stranica koja svoj naziv ima na ćirilici, oko koje su se okupili ljubitelji Hajduka iz Splita iz Srbije.

>>> Najkontroverznija zastava na Gazimestanu: Navijači Hajduka iz Splita obeležili Vidovdan na Kosovu (FOTO)

>>>  Nikad brutalnija tuča Grobara i BBB: Huligan s kapicom je urnisao Hrvate, njegovi ludački potezi će se još dugo prepričavati! (VIDEO)

To je žestoko iznervirali članove splitske Torcide, a neki od njih ih često vređaju u komentarima, ali oni ne prezaju od toga, pa su čak počeli i akciju koju su proširili van društvenih mreža.

Naime, organizovali su ''Troprst izazov'', gde fanove Hajduka iz Srbije pozivaju na to da se fotografišu ispred nekog obeležja Hajduka ili Torcide i da istaknu tri prsta ili neki simbol srpstva.

Odmah su se javili mnogi koji su počeli da šalju fotografije ispred grafita Hajduka iz Splita širom Hrvatske, na kojima poziraju sa tri prsta ili imaju neku zastavu sa srpskim obeležjem, ili pak simbolom nekih od klubova iz Srbije.

Uglavnom su se do sada javljali Grobari i Delije, koji su različita obeležja lepili po Trgu Bana Jelačića u Zagrebu ili nekom drugom gradu u Hrvatskoj.

Međutim, uključili su se i ostali, Lešinari iz Banja Luke, Divlja Telad iz Valjeva,

Tu su totografije kod spomenika Franji Tuđmanu, gde se u njegovom pravcu pokazuje srednji prst.

Logično, to izuzetno nervora pripadnike Torcide, kao što ih je nedavno iznerviralo kada su videli zastavu Hajduka iz Splita na proslavi Vidovdana na Gazimestanu, u režiji istih ljudi.

Često im se jave sa komentarima ''samo da te vidimo, je***mo ti četničku majku'' i slično, ali srpski fan klub Hajduka uvek ima odgovor i na to.

Pogledajte i sami kako sve to izgleda po Hrvatskoj ovih dana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA