Grobari se okrenuli protiv Vujoševića: Zar smo krivi što nismo dopustili još jedan Jasenovac i Oluju? (FOTO)

Crno-beli su većinski ogorčeni onim što je Duško Vujošević rekao o raspadu Jugoslavije

Selektor košarkaša BiH Duško Vujošević dao je kontroverzan intervju za Nedeljnik, u kom je Srbiju označio kao najvećeg krivca za raspad SFRJ. To nije naišlo na veliko odobravanje navijača crno-belih.

I na portalu Telegrafa, malo ko je u anketi stao na stranu legende Partizana, nešto slično dogodilo se na grobarskom forumu Juznatribina.net, gde je cela jedna tema posvećena upravo Dušku Vujoševiću kao simbolu košarkaškog kluba.

- Ja sam bio za Jugoslaviju i bio sam za svakog za koga sam mislio da se bori za Jugoslaviju. Međutim, brzo se pokazalo da to nije bilo tako, da se vojska povlačila na granice Velike Srbije. Naravno, krivice ima na svim stranama, ali s obzirom na to da je Srbija bila najmnogoljudnija i da je kontrolisala vojsku, ipak najveću odgovornost za te ratove ima Srbija - rekao je Vujošević, što je izazvalo brojne reakcije.

- To što je rekao je teško i žešće sr...  Nema mnogo veze sa istinom. Ne znam čemu te izjave."Najveću odgovornost ima Srbija" - reče Dule. Kako da ne. Zašto? Zato što nismo dopustili još jedan Jasenovac i još par "Oluja". Svako ima pravo na mišljenje, ali ovo je čisto falsifikovanje istorije.

>>>Lesor dominirao - Zvezdini košarkaši pobedili 25 razlike!

>>>VUJOŠEVIĆ: ''Ovaj Partizan'' nema nikakve veze s Partizanom! To jesu bili časovi ljubavi, ali nikada nije rečeno da su to besplatni časovi!

>>>Partizan upisao prvu pobedu: Pecarski odličan, kao i Amerikanac Gos!

- Neću detaljnije komentarisati iz poštovanja prema svemu što je ovaj čovjek napravio za KKP, na kraju krajeva i ono najvrijednije - svoje zdravlje je dao, ali da je bilo ko drugi, itekako bi se imalo šta iskomentarisati.

Foto: juznatribina.net/vbforum

- Svaka čast Dušku Vujoševiću na svemu što je učinio za Partizan ali ovo izjaviti, nemam riječi. Šta je sledeće, dogodine u Potočare da ide? Sramota, para vrti gdje burgija neće, bilo i biće. Sad će muslimani da ga obožavaju, dobio je vjerovatno šta je htio a od mene ima želju da što prije ispadnu.

- I onda su ti divni mirni Bošnjaci ubili meni dva rođaka, ranili strica pred njihovom kućom u etnički čisto srpskom mjestu ... Dule, do neba te volim, ali ovo je užas...

Foto: juznatribina.net/vbforum

To su samo neki od komentara navijača Partizana, dok pojedini vide izjavu Vujoševića kao pokušaj da se isprovocira aktuelna vlast.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    7. septembar 2017 | 17:29

    Хе хе. Па није једини ваш херој Дуло. Имате ми армију таквих идеолога. Зар сте заборавили Бјелу,Зорану,Сергеја итд. Све дика и понос партизанки. Дуло обуци маицу Јована Дивљана ко узданице гробара. Чега се Србин стиди србијанци се поносе партизаном, Дулом и таквим.

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    7. septembar 2017 | 12:44

    Болно отрежњење те хипнотисане групице.

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    7. septembar 2017 | 12:30

    Причали ми какву "змију у недрима" су гајили, али џаба кад су били као "дрогирни". Пробудите се више из "коме", биће вам боље.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA