Noćna tuča navijača Zvezde i Kelna: Više od 70 uhapšenih, ima povređenih!

Izazvani su neredi u samom gradu iza ponoći

  • 27

Više od 70 osoba uhapšeno je u noći između četvrtka i petka u Kelnu tokom tuče navijača Kelna i Crvene zvezde.

Kako navodi lokalni list "Ekspres", pozivajući se na izvore iz policije, u sukobu dve strane posle ponoći povređena su dva policajca i četiri navijača.

Ukupan broj privedenih zbog nereda na ulicama Kelna je oko 110, među kojima ima i nemačkih državljana, ali ne u velikoj meri jer su uhapšeni uglavnom srpski navijači.

Prvo je jedna grupa pristalica Kelna napala bakljama goste kod železničke stanice, a potom su izazvani neredi u samom gradu iza ponoći.

I prethodnog dana viđene su tuče u gradu između dve strane navijača, kod Frajzenvola u trenutku kada su Srbi išli ka stadionu Kelna.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Keln 1:0 u utakmici 2. kola H grupe Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    29. septembar 2017 | 11:52

    Dobro odradjeno gostovanje. 1. najurili smo ih u sredu uvece kad su nas hteli da nas napadnu kod hotela.posle ona tuca u kaficu.korteo kroz njihov grad.pobeda od jedan nula.e sad ih treba onako bas lepo docekati u bg.onako kako to samo cigani znaju

  • Glupost

    29. septembar 2017 | 11:25

    A u Bgd! Nasa policija ce da hapsi nas! Kao i uvek sto su radili! Uvek su cuvali, gostujuće navijace pa makar to bili i siptari! I posle da volis nasu miliciju ! Bolje da se i dalje tako zovu!

  • NELE

    29. septembar 2017 | 12:17

    To su sve huligani ili glupani nista u zivotu neznaju uraditi nesto dobro samo tuce ubistva ali sada ima da ih to skupo kosta jer u Nemackoj se ne sale a takve tikvane treba opasno kaznjavati jer nevidim kako ih drugacije dovesti u ispravnom stanju , normalni ljudi nemogu odvesti dete na neku zabavu od takvih manijaka neznam i kako da ih vise zovem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA