Snimljen trenutak napada Delija na Marince i otimanje zastava: Prvo je krenula tuča 2 na 2, a onda se zaletelo još 10 navijača Zvezde (VIDEO)

Novi navijački sukob u Srbiji, ovoga puta su se sukobile pristalice Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice

  • 82

Na Jutjubu se pojavio snimak napada Delija na navijače Spartaka iz Subotice - Marince. Tom prilikom su im navijači Zvezde oteli i tri zastave, a čitava akcija odvila se na parkingu.

Dvojici navijača Spartaka prišla su dva navijača Zvezde, koji su se predstavili kao službena lica i zahtevali su da im pokažu legitimacije. Pripadnici Marinaca su naseli na to, a onda je usledio iznenadni napad Delija.

>>> Bili su legendarna grupa Delija, a onda su izgubili zastavu i nestali: Osvetili su se posle 10 godina i dobili blagoslov da se vrate na Sever (VIDEO) (FOTO)

Počela je prava tuča 2 na 2, a zatim je munjevito izletelo još desetak navijača Zvezde i Marinci nisu imali nikakve šanse, i ostali su bez zastava, koje su bile u kombiju.

Ovo je već treći ''skalp'' Delija za navijačke grupe u Srbiji kojima su oteli zastave u poslednjih godinu dana. Prethodno su oteli zastave Firmi, potom i Crvenim đavolima, a sada su i Marinci došli na tu listu.

Pogledajte i kako je izgledala tuča i otimanje zastava od Marinaca:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bad boy4 life

    22. oktobar 2017 | 19:56

    Jesam zvezdas al ovo je necasno,njih 12 na dvojicu i gazi...

  • NEŠA

    22. oktobar 2017 | 20:45

    Stoka, sve ih na robuju poslati, snimak postoji pa izvolite gospodo iz tužilaštva i sudije radite svoj posao, sklanjajte ovu stoku sa ulice.

  • Ivan Pop

    22. oktobar 2017 | 20:08

    uvek ste bili junaci kada je dvadeset na jednoga.....zvezdasice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA