≫ 

Prepoznali smo još jednog hrvatskog huligana sa derbija: Opasan kriminalac, pobegao iz zatvora da ode na sahranu, pa umakao policiji sa groblja (FOTO)

Svakim danom izlaze na površinu neverovatni detalji oko ljudi koji su prvi put bili na Partizanovom stadionu u sredu zbog IZAZIVANJA NEREDA

Foto: Profimedia/AFP

Hrvatski mediji vole da kažu"grobari" iz Splita koji su učestvovali u velikim neredima, mi ćemo ipak hrvatski kriminalci i huligani koji nemaju puno ili nikakve veze sa sportom.

Kako god, jedan od najozloglašenijih imena koja su danas sprovedena u Tužilaštvo kako bi dala izjave povodom nereda na 156. okršaju Partizana i Crvene zvezde je i Stjepan Mihovilović (25) momak iza kojeg već stoje neke nerealne priče zbog kojih je već u istorijskim kriminalnim čitankama Hrvatske.

>>>  Hrvatski mediji bruje o beogradskom zatvoru u kom su huligani sa derbija: Iz zloglasnog CZ-a beg je nemoguć, a ćelije su pune miševa

>>> Hrvatski huligan sa derbija je poznati MMA borac: Umlatio ga od batina i bivši rival Stošića, koga je Srbin surovo premlatio u Rijeci! (VIDEO)

TAKO MLAD, A VEĆ POBEGAO IZ ZATVORA

Foto: Facebook/Jakov Podrug

Pre nešto više od dve godine hrvatski mediji pisali su o Stjepanu Mihoviloviću, jednom od prebijenih na južnoj tribini Partizanovog stadiona, kako je pobegao iz zatvora dok je bio na odsluženju kazne od 3 i po godine u Šibeniku.

Naime, 25-godišnji Mihovilović kada je imao 25 godina uhvaćen je posle 10-ak sati provedenih na slobodi. Pušten je u pratnji pravosudnih policajaca na sahranu tetki. Tokom sahrane zatvorenik koji je na robiji bio zbog razbojništva umakao je pažnji čuvara, pobegao s groblja i uskočio u automobil koji ga je čekao pored puta.

Međutim, uhvaćen je u klubu "Tropik" na poznatoj plaži Bačvice, u trenutku dok je pio piće sa prijateljem.

Foto: Facebook/Jakov Podrug

2010. USPEVAO DA UNESE MOBILNI U ZATVOR

Takođe, pre 7 godina hrvatski Indeks je pisao o Mihoviloviću kao nekome ko je imao veze "napolju" preko koje je dobijao telefon u zatvoru.

"Mihovilović je svoj prošvercovani mobilni telefon pozajmljivao drugim zatvorenicima", pisao je u junu 2010. godine Index.hr.

Foto: Facebook/Jakov Podrug

Takođe, rečeno je tada za 23-godišnjeg Mihovilovića da je zagazio u kriminal još kao maloletnik, da mu je dosije prebogat raznim kaznenim delima. Bilo je tu svega, droge, klevete, krađa, razbojništva... Kad su ga 2007. godine uhvatili zbog pljački kladionica i benzinskih stanica, kod njega i družine nađen je celi arsenal oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrvat92

    17. decembar 2017 | 00:42

    Ako ste imalo normalna drzava ne vracajte nam ih!!! Mi cemo vam slat jos takve bagre vi ih mlatite i zatvarajte i jos cemo placati njihov boravak u zatvoru samo da takvi idioti ne hodaju po Hrvatskim ulicama

  • Казанџија

    16. decembar 2017 | 20:14

    Питам се зашто нису дошли да преузму северну него баш јужну трибину(глодари питање за вас)

  • Anja

    16. decembar 2017 | 13:45

    I za najgoreg kriminalca postoji resenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA