Ruski navijač ubijen u vozu pred meč Superkupa: Tragična međusobna tuča huligana CSKA iz Moskve!

U noći između četvrtka i petka, na železničkoj stanici u Moskvi, izbila je tuča u kojoj je jedan putnik pretučen na smrt

  • 0

Stravična vest nam je stigla iz Rusije. Kako prenose lokalni mediji, jedan navijač je izgubio život prilikom međusobne tuče navijača ekipe CSKA na jednoj železničkoj stanici u Moskvi.

Kako se navodi, nesrećni muškarac, star 30 godina, se uputio u Nižnji Novgorod, gde je za petak 27. jul zakazan meč Superkupa Rusije, između moskovskih ekipa Lokomotive i CSKA.

>>>Kada će Delije i Grobari preći na viši nivo navijanja?

Na mestu gde se tuča odigrala, policija je naišla na dvojicu muškaraca sa višestrukim povredama, nakon čega je pozvana hitna pomoć. Međutim, jedan od povređenih je izdahnuo pre dolaska ambulantnih kola, dok je drugi muškarac uspešno prevezen u bolnicu.

Kako se navodi, tačan razlog početka tuče nije poznat, ali se prenosi da je nekoliko osoba zatečeno u stanju pijanstva usled prekomerne upotrebe alkohola.

>>>Brutalno ubistvo u Moskvi usred bela dana: Direkt u glavu najavio smrt mladića! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Navijači CSKA iz Moskve tokom tostovanja u Beogradu na meču sa Crvenom zvezdom; Foto: A. Nalbantjan

Nakon 15 minuta, policja je privela jednog učesnika tuče u unutrašnjosti komleksa stanice "Moskva Kurskaja", da bi malo kasnije još jedanučesnik bio priveden.

- Sudeći po informacijama dostupnim pravnim službama, određeni broj navijača oba kluba je palnirao da počini nedozvoljene radnje, kako na samom stadionu tako i na javnim mestima - navodi se u saopštenju.

Pravne strukture države su pozvale rukovodstva fudbalskih klubova CSKA i Lokomotive, da opomenu svoje navijače i predoče im pravila ponašanja uoči meča Superkupa.

>>>"Marš na Drinu" i Kosovo kao motiv: Delije prkosile kiši, vijorilo se hiljadu zastavica sa važnom porukom (VIDEO)

Za ovu utakmicu se očekuje dolazak po 5000 navijača svakog od moskovskih klubova.

- Rad javnog prevoza u oblasti Strelka, u kojoj se nalazi Nižnji Novgorod, će biti produžen do 1.30 sati posle ponoći, usotalom kao i distrikt po imenu "Sedmo Nebo" - takođe se navodi u sapoštenju.

Nadamo se da će se meč Superkupa Rusije, koji je na programu 27. jula od 20:30 časova, proći u najboljem mogućem redu.

VIDEO: Tri frakcije Grobara bodre fudbalere protiv Trakaija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA