≫ 

Hrvatski huligani razbijali pumpu u Srbiji (VIDEO) (FOTO)

Navijači Hajduka iz Splita prolazili kroz našu zemlju na putu ka Sofiji

  • 79

Hrvatska navijačka grupa "Torcida" iz Splita, pristelice Hajduka krenule su do Sofije na utakmicu svog tima u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Slavije, koja je na programu u četvrtak.

>>> Pred derbi sa Zvezdom je pokrenuo Torcidu: Preminuo osnivač Hajdukove najjače grupe

U koloni je bilo 30 automobila i kombija, a tokom puta kroz Srbiju u noći između srede i četvrtka na autoputu napravili su haos na pumpi "Mol" kod Vrčina.

>>> Ušlo je 200 Torcidaša, pokrali su sve, precrtali grafite Delija i Grobara, bili smo skamenjeni: Ispovest radnice sa pumpe koju su demolirali Hrvati (VIDEO)

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

>>> Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)

Svoju bahatost i ubeđenost da im niko ne može ništa iskalili su uništavajući sve oko sebe, a pritome su sve polimili i pokrali što im treba.

Partizan brani 1:0 iz Beograda u Litvaniji, ali je jasno da je mnogo kvalitetniji od rivala. Kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Trakai - Partizan.

Jedini navijač Francuske u Zagrebu prvo se grlio sa Hrvatima a posle dobio batine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MVP

    2. avgust 2018 | 11:15

    A sta radi NASA policija, sto nije te Ustaske dripcine pohapsila, pa naucila pameti ili Im se sklanja, a zaustavlja I privodi nase gradjani za banalnost. Imaju priliku da se iskupe po povratku ustaskih huligana, sve ih zaustaviti I naterati da jezikom prefarbaju sve sto su crtali, naplatiti im unistenu imovinu, pa onda u corku po 25 bugarskih po turu, da ih naucimo za sva vremena nekim stvarima. Ako to ne urade Nasi organi po povratku ovih nevaspitanih olosa bice to poraz nase drzave i strah pred tamo nekim pijano drogiranim dripcima.

  • Vuki Nacional

    2. avgust 2018 | 09:57

    Vraticete se vi, u lepu vasu, preko Srbije, potrudicemo se da vam priredimo odbor za docek, hleb i so i sve po redu kako ide. PitaJte bad blue bojse. Pevace i Fosili kako je dobro videti vas opet... DELIJE SEVER

  • Grga

    2. avgust 2018 | 15:35

    Koliko im je trebalo od Vrčina do granice sa Bugarskom? Prosto mi je neverovatno da žandarmerija za to vreme nije mogla da se organiztuje i da ih sve lepo prevaspita, pogotovo što je to kolona od tridesetak automobila. A kada treba tući sopstveni narod, onda su ažurni. Da je radnik pumpe javio napad spskim navijačima za napad, organizovali bi se za to vreme, ali, eto, policija "nema resurse, ni mogućnosti".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA