≫ 

Škrbić napao Cvetkovića u hotelu, selektor ga udario, a igrači ih razdvajali: Ovo su detalji sukoba u rukometnoj selekciji Srbije!

Potpredsednik RSS je toliko verbalno provocirao selektora da je na kraju došlo i do fizičkog sukoba

  • 58

Poraz rukometne reprezentacije Srbije od Švedske i dolazak u praktično bezizlaznu situaciju na EP kulminirao je sukobom selektora Olrova Jovice Cvetkovića i potpredsednika RSS Dragana Škrbića.

Ne samo verbalnog, kako su pojedini mediji preneli, nego i fizičkog - saznaje Telegraf!

>>> Zašto godinama igramo rukomet iz "prošlog veka" i još DVA bitna pitanja za selektora Srbije! (VIDEO)

Škrbić je, nedugo posle poraza od Šveđana, došao u hotel gde su bili reprezentativci i počeo da provocira Cvetkovića. Toliko da ga je Cvetković udario.

Teži fizički sukob sprečili su rukometaši koji su odmah skočili i razdvojili Cvetkovića i Škrbića. Generalno - veliki skandal srpskog rukometa!

Printskrin: Youtube

Njih dvojica jesu jutro kasnije pružili ruku jedna drugom i navodno se pomirili, ali daleko od toga da je situacija sjajna. Zanimljivo je i to da je upravo Cvetković ''lobirao'' da Škrbić bude potpredsednik RSS.

Sve ovo se poprilično odrazilo i na same rukometaše, a prvi koji je ''povukao nogu'' jeste Petar Nenadić.

Najbolji srpski rukometaš je najavio reprezentativnu pauzu, a prema našim nezvaničnim informacijama Cvetković je izgubio poverenje samih igrača.

- Ovo sa Nenadićem je i za mene iznenađenje. Nemojte se čuditi ukoliko još neko odluči da ne igra za reprezentaciju - rekao je Cvetković.

Podsetimo, Srbiji je potrebna pobeda od četiri gola viška kako bi prošli u drugi krug. Meč je na programu u utorak od 18.15.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    15. januar 2018 | 14:56

    Ajte vi lepo kuci, pa sve ispocetka...

  • Čika Jova

    15. januar 2018 | 19:42

    Pravo da vam kažem nisam se plasmanu u drugu rundu ni nadao. Ko je pratio pripreme naše reprezentacije i ko se bar malo razume u rukomet nije iznenađen ovakvim rezultatima. Samo je čudno što svo vreme rukometaši i selektor obećavaju brda i doline. Lepo je nadati se ali treba biti i realan, bar malo.

  • Lazar.M

    15. januar 2018 | 15:37

    Rekao sam ja sinoc da tu ima nekih problema i da se jasno vidi da igraci nemaju volju ni motivaciju da igraju za svoju Drzavu kao i sto je bio slucaj sa fudbalskom reprezentacijom na SP u Nemackoj. Nadam se da ce ovog puta javnost u kracem roku saznati sta je razlog svega toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA