Tom Brejdi se preokretom dočepao osmog Superboula i postavio nove rekorde! (VIDEO)

Džeksonvil je mačji kašalj za Toma Brejdija

  • 2

Nju Ingland Petriotsi plasirali su se u finale NFL-a, savladavši Džeksonvil Džeguarse sa 24:20 posle velikog preokreta u Bostonu.

Sjajan meč Džeguarsa nije bio dovoljan kada je sa druge strane Tom Brejdi, čak ni pri 20:10 na početku poslednjeg kvartala!

Sam je preokrenuo situaciju na terenu sa dva tačdauna u poslednjih devet minuta, pa je osmi put u karijeri sa Patriotsima overio Superboul.

To je učinio bacivši 290 jardi, čime je iza sebe ostavio Amendolu (84), sa druge strane je prevagu odneo Blejk Bortles sa 293 jarda.

Čeka se još rival, a to će biti Filadelfija Iglsi ili Minesota Vajkingsi.

Inače, Brejdi će biti dominantan sa osmim nastupom, rekorder je ispred Majka Lodiša sa šest partija Superboula, po pet ima čak 15 različitih igrača.

Oborio je ujedno rekord, niko u Superboul eri nije imao više preokreta u poslednjoj deonici od Brejdija, ovo mu je bio - osmi!

Da sve bude još poetičnije za Brejdija, prevazišao je povredu ruke kada je na 2:48 pre kraja imao tačdaun pas za Danija Amendolu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    22. januar 2018 | 08:52

    Steta, Jaguari bili bolji,Patriote na misice ,nadam se da ce ih Iglsi dobiti u superbolu! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA