≫ 

Vaterpolista Partizana traži pravdu na sudu za sportsku arbitražu!

Filip Radojević vodi bitnu da se vrati u bazen.

  • 0

Srpskivaterpolista, Filip Radojević, kojeg je Svetska plivačka federacija (FINA) suspendovala zbog navodnog dopinga odlučio je da potraži pravdu na Sudu za sportsku arbitražu.

Vaterpolista koji je branio boje Partizana bio je pozitivan na nedozvoljeno sredstvo Pseudoefedrin, koji je koristio zbog problema koje je imao sa astmom. Lek mu je prepisao lekar, a on tada nije znao da je on na sadrži zabranjenu supstancu.

Radojević se sam sa svojom porodicom bori da se što pre vrati u bazen i zato je tužio FINA sudu za sportsku arbitražu kako bi dobio smanjenje kazne.

Iako su prve informacije bile da je njemu potvrđena kazna od dve godine, njegov otac nam je potvrdio da to nije tačno već se porodica žalila sudu CAS u Lozani koji treba da donese konačnu odluku.

Ovim putem redakcija Telegrafa se izvinjava porodici Radojević i Filipu zbog pogrešne informacije da mu je potvrđena kazna

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA