≫ 

Svet bruji o Savićevom poljupcu Hrvata: Da li je bio previše intiman? (VIDEO)

Selektor Srbije odmah posle pobede prišao da se pozdravi sa članovima hrvatskog tima, pa je malo intimnije poljubio fizioterapeuta Damira Luketića

  • 6

Posle velike pobede u polufinalu EP nad Hrvatskom 9:7, selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić je izveo svoj čuveni potez.

Umesto slavlja sa svojim igračima, otišao do klupe hrvatske reprezentacije i srdačno se pozdravio sa suparnicima. Pritom je čak poljubio fizioterapeuta hrvatske reprezentacije Damira Luketića.

>>> Skandal! Hrvatska kukavica udarila Filipovića pesnicom u glavu! (VIDEO)

Međutim, ova slika i video obišli su Evropu, pa se po komentarima na društvenim mrežama vodi polemika da li je Savić bio previše intiman, pa je zamalo poljubio Luketića u usta. Potez je jako kratak pa je teško utvrditi, ali deluje da je bilo jako blizu. Neki su se u komentarima čak i šalili, navodeći da je to Savićev "poljubac smrti" pošto prvo pobedi rivala, pa ga onda ljubi.

UNIQA je zvanično osiguranje naše najtrofejnije generacija sportista ikada, koja se u Barseloni bori za četvrtu uzastopnu titulu evropskih šampiona.

Pogledjate video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    27. jul 2018 | 10:37

    To sto je uradio trener srpske reprezentacije,Savic,najpre,nadmudrio je svog kolegu iz Hrvatske igrom !!Potom uputio je sportski poljubac kolegi,a ne kao njihov igrac nasem igracu,,pesnicu,,u bazenu!?E,to je planetarni vaterpolo trener Savic!!!!!

  • Dada

    27. jul 2018 | 10:26

    Ajde sada negativne komentare sram nas bilo. Covek je ljudski prisao i trbao ga je 3 poljubiti po Srpski.

  • AHA

    27. jul 2018 | 10:10

    Zapusio im usta. Legenda ljudina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA