≫ 

Ale, Ale, Ale ajmo Bane, Sergej, Matiću, Kolarove: Da li ćemo dobiti normalnu navijačku pesmu ili treću obradu u 20 godina? (VIDEO)

Od 1998. godine samo se jedna navijačka himna pušta pred Mundijal na kome učestvuju naši fudbaleri

  • 6

Srpski fudbaleri plasirali su se na Svetsko prvenstvo, prvi put posle 2010. godine na kome smo učestvovali kao samostalna država.

>>> Krenule blamantne mundijalske himne Orlova pred Mundijal: Imate li snage da odslušate ovo do kraja? (VIDEO)

>>> Filmski put Nemanje Radonjića: Od slovenačke livade do najboljeg na utakmici Srbije za samo godinu dana!

Međutim, ni taj podatak nije dovoljan da se naše kreativni umetnik ili da FSS angažuje nekog da napravi himnu fudbalera na Mundijalu, poput naših komšija Hrvata, ili poput ono što rade navijači košarkaške selekcije.

Aktuelna himna iz 1998. godine Ale, Ale, ajmo Dejo, Piksi, Savo, Mijate" koji je uradio Prljavi inspektor Blaža, obrađena je i 2010. pred Mundijal u Južnoj Africi, samo sa imanom Srbija i novim igračima poput Baneta, Krasića, Laneta.

E sad u nedostatku kreativnih autora, možda će Blaža treći put obraditi ovu pesmu uz menjanje imena poput Ale, Ale, Ale, ajmo Sergej, Bane, Matiću, Kolarove".

Međutim, ne možemo reći da se neki autori nisu potrudili za ovaj Mundijal, ali je teško da se to mogu nazvati himne fudbalske selekcije, već više blamiranje. Ali, dobro svako ima pravo na to.

Te himne izvodee autori Deki, kao i Neša i Srđan Ivković.

Poslušajte i ovu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    7. jun 2018 | 07:03

    Koja navijacka pesma, i za koga da navijamo? Smesno😂😂

  • Republika Srpska

    7. jun 2018 | 10:47

    Hocete himnu navijacku. Poslusajte pjesmu baje malog knindze Srbijo moja ponosna budi. Em ce biti hit em budi nacionalni ponos. Velica slavu nasih predaka. A i ledi krv u zilama

  • Ja

    7. jun 2018 | 01:31

    Znate sta bi bilo pravo resenje za bolju igru nasih.Da se skupimo svi na trgu i da im damo pravu podrsku naroda,tzv vetar u ledja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA