≫ 

Španija gubi od Portugalije, a ovo je razlog zbog čega će se to desiti!

Kako stvari stoje, računica je jasna i ni malo ne odgovara Furiji

  • 4

Derbi meč današnjeg dana na Svetskom prvenstvu igraju Portugalija i Španija u okviru grupe B od 20 sati, a kako stvari stoje, barem za sada veće šanse daju se selekciji za koju nastupa Kristijano Ronaldo.. 

>>>Drama na treningu Belgije: De Brujne brutalno uklizao i za malo polomio nogu Januzaju! (VIDEO)

Mnogi se ne bi baš i kladili na Špance posle smene, sada već bivšeg, selektora Lopetegija koji je potpisao za Real Madrid. Ali, to nije glavni razlog umanjenih šansi Furije već je reč o preciznoj računici.

Žreb je odredio da je formalni domaćin večerašnjeg duela Portugal, što znači da će Ramos i drugovi morati da obuku rezervnu garnituru dresova u beloj boji. Istorija nas uči da baš u njima Špancima i ne ide dobro.

Španija je na svetskim i evropskim prvenstvima izgubila poslednjih šest utakmica u kojima je nosila svoju rezervnu garnituru. Crni niz počeo je u četvrtfinalu Mundijala 1994. godine od Italije (1:2), zatim se nastavio u grupnoj fazi u Francuskoj 1998. od Nigerije (2:3).

Potom usledio je poraz od Portugalije u grupnoj fazi na Euru 2004. (0:1), pa blamaža od Holandije pre četiri godine u Brazilu, kao i poraz 1:2 od Hrvatske u Francuskoj pre dve godine, kao i ispadanje od Italije u osmini finala istog turnira (0:2).

Priliku da "razbiju maler" Španci imaju večeras, a da li će Ronaldo sa svojom ekipom to i dozvoliti ostaje da se vidi.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Španije u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. jun 2018 | 18:32

    Ех, сад, боја дреса је баш фактор. Па, гробари толико година носе резервне дресове, од кад им је ваљда Бобек средио да се пресвуку из оригиналних бордо плавих. Није да им баш нешто иде посебно, нису били прваци европе и света, али за круг 2 нису лоши.

  • Partizan pa Bog

    15. jun 2018 | 19:57

    Ajmo Spanci vi ste nam braca .

  • Igor

    15. jun 2018 | 19:17

    Dobija Portugal,realno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA