≫ 

Mitrović veruje u čuda i pobedu nad Brazilom: Moraće da se dobro oznoje da dobiju svaki duel!

Napadač srpske reprezentacije smatra da svako može da se pobedi na svetu, ako se dovoljno želi i bori

  • 12

Fudbaleri Srbije pripremaju se za meč njihovih karijera sa selekcijom Brazila (sreda 20.00 RTS) u trećem kolu Mundijala. Ko pobedi ide u osminu finala, a nama bi ova pobeda bila istorijska, a da ne pričamo koliko bi značila igračima.

>>> Brazil ima jednu veliku manu: Evo šta Orlovi moraju da rade ako žele da daju gol i pobede!

Ono što je najbitnije, je da i oni veruju u trijumf, jer niko nije nepobediv.

Urugvaj je blagi favorit s kvotom 2,75, ali Rusima igra i nerešen rezultat kako bi ostali na prvom mestu na tabeli Grupe A. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Urugvaj – Rusija.

- Pa ja sam jedini u tom duelu koji je gledao loptu, oni su me samo vukli a sudija dosudio kontra faul!?Kada je svirao mislio sam iskreno da je dosudio penal, a ono kontra faul? Neverovatno. Mi Srbi smo navikli na nepravde, istina sada moramo da idemo težim putem, ali moramo sada biti još jači i ujedinjeni kako bi pobedili Brazil. I ja verujem da možemo do pobede.

Igraju za čast, pošto su bez šansi za osminu finala. Egiptu se ipak daju mnogo veće šanse – 1,80 je kvota na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Saudijska Arabija – Egipat

Protivnici uvek vrše pritisak na njega: Aleksandar Mitrović (crveni dres) Foto: Tanjug/AP

- Nikada nije bilo ovako dobra atmosfera, da osećamo ovakvu podršku. Brazil je možda bolji tehnički, ali moraće dobro da se oznoje – naglašava Aleksandar Mitrović.

- Uvek može bolje, uvek ima prostora za napredak. Bilo je dobrih momenata na meču s Švajcarskom, ali smo i pravili glupe greške. E te greške trebamo da iskorenimo ako želimo sada pobedu nad Brazilom.

Iran bi pobedom mogao da izbaci Portugalce iz nokaut faze, ali mala je verovatnoća – čak 5,60 iznosi kvota na keca, naspram 1,70 na dvojku. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za utakmicu između Irana i Portugalije.

- Iskreno, da ne verujem, ne bih bio ovde. A zašto ih ne bismo izbacili. Pa videli smo kako je Hrvatska deklasirala Argentinu. Mi ne moramo da pobedimo s 3:0, ali neka bude i 1:0, bići zadovoljan.

Nadamo se da će se i posle našeg meča držati za glavu: Nejmar Foto: Tanjug/Ap

Na pitanje da li ih motiviše podatak da su reprezentativci pre 88 godina u Urugvaju pobedili Brazil  i izbacili ga naš fudbaler je rekao:

- Naravno da nas motiviše- Spremni smo 200 posto, ubeđen sam da uz dobru igru i malo sreće možemo do pobede- rekao je Mitrović.

Slično razmišlja i naš prvi golman...

-Presrećan sam što smo došli ovde i što imamo priliku da u jednom ovakvom meču rešavamo prolaz u narednu rundu, a ko u to ne veruje neka se spakuje i ide kući – ne ostavlja dilemu Vladimir Stojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    25. jun 2018 | 12:30

    Mitre sad imas mogucnost da te Nejmar zapamti. Ajdeee

  • srb

    25. jun 2018 | 12:23

    IDEMO!!!!!

  • Marija

    25. jun 2018 | 14:48

    Ja ću se kao i obično kladiti protiv vas, jer mi redovno donosite pare na kladionici. Pratim evropska i svetska prvenstva 20 godina i redovno je našim fudbalerima kriv sudija, uvek su oštećeni,uvek ih neko provocira itd. Kako niko ne provocira vaterpoliste, košarkaše,odbojkaše? Da ste im uvalili tri gola ne bi vam niko mahao prstićima na grudima. Ovako sad, kriv ovaj, kriv onaj, a vučete se ko babe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA