≫ 

Mladi Hrvati uz srpsko kolo slavili pobedu na Mundijalu (VIDEO)

Fudbaleri Hrvatske plasirali se u četvrtfinale Svetskog prvenstva, a to je dočekano sa oduševljenjem u Travniku

  • 65

Pobeda selekcije Hrvatske nad Danskom i plasman među 8 najboljih na Mundijalu slavio se širom Hrvatske, ali i centralne Bosne, gde žive uglavno građani hrvatskog porekla.

>>> Srbin odveo Hrvate u četvrtfinale! Modrić umalo tragičar, penali su srušili Dance i odveli Vatrene na Rusiju! (VIDEO)

Narod je u Novom Travniku izašao na ulice da slavi, a mladi Hrvati su žargonski rečeneo "opalili" Užičko kolo nasred ulice. Njima očigledno nije bitna ta netrpeljivost prema Srbima koju njihova država forsira kako bi održala tenzije.

BRAZIL - MEKSIKO: Kvota da Brazilce je 1,55, a ako verujete da su Meksikanci sposobni za veliko iznenađenje kvota je čak 6,25, dok je na iks 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Brazil - Meksiko.

>>> Zaklaću te ako se udaš za Srbina! Iza golmanskog heroja Hrvatske je potresan sukob sa tastom, zbog kog sada poriče korene!

Ono što fascinira je fenomenalna tehnika i koreografija ovih mladih ljudi koja upućuje na to da, ili su vežbali ili često igraju kolo.

BELGIJA - JAPAN: Ovo je, bar na papiru, najlakši meč za tipovanje u osmini finala pošto su Belgijanci sa kvotom 1,40 ubedljivi favoriti. Kvota na duplu šansu X2 je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Belgija - Japan.

Komentar ispod klipa Printskrin: Facebook

VIDEO Hoće oni i "Đurđevdan" da zapevaju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRAVO

    2. jul 2018 | 09:07

    Kad nemaju zašto da ga igraju Srbi što ga ne bi igrali Hrvati pa tek će da ga igraju kad izbace i braću Ruse?

  • mira

    2. jul 2018 | 08:22

    Ja sam za Ruse

  • Janko

    2. jul 2018 | 09:20

    Otece nam kolo kao i teslu.... mislite o tome...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA