Bivši igrač Zvezde ''pozdravio'' hejtere: Kako je lepo uživati na svojoj jahti! (FOTO)

Darko Lazić uživa u onome što je zaradio, a očigledno to želi i da to pokaže nekome ko ga i ne voli previše

  • 4
Foto: Tanjug/Tanja Valič

Darko Lazić uživa u letu u Alanji, a koristi i to što je kao fudbaler zaradio i što grad u kome igra ima povoljnu klimu i more. On je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa svoje jahte, a očigledno je želeo da to ''natrlja na nos'' nekome ko ga ne voli.

- Kako je lepo uživati na svojoj jahti. Veliki pozdrav za sve koji pokušavaju da me slome - napisao je Lazić, uz haštagove, ''odmor'', ''nikada ne odustaj'' i ''motivacija''.

Lazić je inače nekada nastupao za Crvenu zvezdu, u kojoj je i ponikao. Tatim je nastavio karijeru u Anžiju, i prethodne zime je prešao u Alanijaspor. Dok je igrao u Zvezdi mnogi su sumnjali u njegov kvalitet i smatrali su da su Lazić i Krneta jedan od najlošijih štoperskih tandema u istoriji kluba.

Ipak, značajno bolje je zaigrao po odlasku u inostranstvo, a postao je i član mlade reprezentacije, ali iako je bio standardan u kvalifikacijama, nije se našao na spisku igrača koji su otputovali na prvenstvo Evrope, zbog čega je osuo prozvao Nenada Lalatovića.

 
A post shared by Darko Lazic (@darkolazic13) on

Lazić je definitivno imao mnogo kritičara tokom karijere, ali je napornim radom uspeo da zaradi dovoljno da može da kupi svoju jahtu. Sada je očigledno iskoristio priliku da prozove sve one koji nisu verovali u njega i da im natrlja na nos zbog toga šta je sve uspeo da zaradi od fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA