≫ 

EVO ZAŠTO JE NOLE CAR: Đoković dao stan Krajinoviću i platio trenera, kad mu je bilo najteže u karijeri!

Trener Krajinovića otkrio je malo poznate detalje iz života tenisera

  • 21

Filip Krajinović ostvario je najveći uspeh dosadašnje karijere igranjem u finalu Mastersa u Parizu. Na žalost nije uspeo da dođe do titule, ali i ovo je uspeh s obzirom na to šta je sve preživeo.

>>> NJEGOVA VELIKA PODRŠKA: Nina Radulović u dve reči prokomentarisala veliki uspeh svog dečka Filipa Krajinovića u Parizu! (FOTO)

Borio se sa raznim povredama poslednjih godina, ali je verovao u sebe, a veliku pomoć imao je i u ostalim teniserima Srbije, najviše u Novaku Đokoviću.

Trener mladog Krajinovića, Petar Popović, otkrio je za francuske medije blisku povezanost između Noleta i Filipa.

- Mi smo mala zemlja i svi srpski teniseri su bliski. Bili smo svi zajedno sa Noletom na večeri u Parizu kada je on prolazio (na putu za Los Anđeles prim aut.).

- Novak je uvek verovao u Filipa, platio mu je trenere, čak mu je dao i stan u Beogradu. Uvek je verovao da može da bude veliki igrač. Međutim, Filip nije verovao u sebe, a imao je nesreću sa povredama i sada se sve vratilo u normalu - rekao je Popović koga je inače Đoković preporučio Krajinoviću.

Foto-montaža: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zraka .

    6. novembar 2017 | 12:00

    Ko su ove jake patriote sto Djokovicu daju munuse, neka se zapitaju koliko je Sveti Novak dao za svoju Srbiju na svim poljima. Zivio 100 godina i neka su mu ponosni i preponosni njegovi roditelji sa njim. Zivjela mu djeca dabogda 100 godina i zelim im srecu kao mojoj djeci . ZIVIO VELIKI NOVAK !!!

  • Milka R.

    6. novembar 2017 | 11:53

    Novak je osoba sa najvecom harizmom ..postovanjem i ljubavi !!prvenstveno familija pa i nasa Srbija i njen narod!!Filipe cestitamo na uspehu jer vi ste CAREVI TENISA I SRBIJA JE PONOSNA STO VAS IMA!!

  • Cure

    6. novembar 2017 | 20:01

    Nole je Kraalj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA