≫ 

Đoković vraća i Bekera u tim?

Kondicioni trener našeg asa Fil Grič rekao da će povratak Nemca biti razmatran kasnije

  • 5

Nakon učešća na turnirima u Monte Karlu i Barseloni, Novak Đoković nastavlja sezonu na šljaci u Madridu, gde će se od 6. do 13. maja odigrati četvrti po redu Masters u 2018. godini. Srpski teniser je postavljen za 10. nosioca turnira i u prvom kolu (ponedeljak 16h Sport klub)  će odmeriti snage sa Japancem Keijem Nišikorijem (11:2 za Novaka u međusobnim duelima).

>>> Novak se javio Jeleni iz bazena i dobio podršku: Ni udaljenost ne može da nas spreči (VIDEO)

Đoković je nedavno vratio u tim Marjana Vajdu i kondicionog trenera Fila Griča, a tim nije kompletan ako se ne vrati i Boris Beker. Kako se priča razmišlja se i o povratku nemačkog trenera.

Da da mu damo još jednu seriju istrčavanja i servis udaraca? Boris Beker (levo) i trener fizičke pripeme Fil Grič: Foto: Tanjug/AP

Ovaj trio uz fizioterapeuta Miljana Amanovića doneo je Novaku šest Gren Slem titula od 2014. do 2016. godine

- Bekerov povratak bi mogao da bude razmatran kasnije, ali to nije pitanje za mene. Boris je oduvek bio dobar u analizi i takmičarski nastrojen - rekao je Grič za austrijski Prese i dodao:

- Novak prolazi kroz tešku situaciju i mnogo bih voleo da mogu da mu pomognem. Oduvek smo bili sjajan tim. Novaku emotivno pomaže što smo Vajda i ja tu jer znamo kako funkcioniše.

VIDEO: Evo šta Novak Đoković kaže na priče da boluje od Ortoreksije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    7. maj 2018 | 08:30

    Sve je to dzabe dok je tu onaj vrac

  • Zoran

    7. maj 2018 | 08:23

    Strucni stab se pretvara u zadrugu cas otkazi pa vracanje pa otkazi

  • Pera

    7. maj 2018 | 09:05

    Nole gubi snagu vracajuci protivnicke udarce pred noge protivnika i to ga zamara kada bi probao a ume da lopte "sara" po terenu sigurno bi bio ubojitiji al dzabe nema ko damu kaze....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA