≫ 

Umesto Novaka, na centralni teren prebačen miks dubl Džejmija Marija!

Nije se ovaj potez dopao navijačima

  • 9

Novak Đoković načekao se na duel sa Karenom Hačanovim iz Rusije, u osmini finala Vimbldona.

Oni su čekali na kraj duela Monfis - Anderson, koji je trajao 3 i po sata uz tri taj-brejka, a na kraju je Južnoafrikanac Anderson trijumfovao sa 3-1.

Meč su okončali u ponedeljak oko 19.45, što nije ostavilo mnogo vremena Srbinu i Rusu za duel.

Nije bilo odluke da se oni premeste na centralni teren sa prvog, već je to učinjeno sa miks dubl mečom, u kom domaći igrač Džejmi Mari i Viktorija Azarenka igraju protiv para Farah / Grenefeld.

Mnogi su izrazili revolt zbog toga, smatrajući ovo lošim tretmanom Đokovića, ali se radi o komplikaciji sa prebacivanjem karata i navijača sa prvog terena na centralni, pošto su mnogi planirali upravo na prvom da prate Đokovića.

U ovoj situaciji je domaćinima bilo lakše da prebace na centralni teren dubl meč, ali je i pored toga reakcija navijača na društvenim mrežama bila jaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. jul 2018 | 21:27

    Ko ne ceni svoju zemlju?!!!! Vas komentar je stvarno bezvezan!!!! Da nije Novaka ne bi znali gde je Srbija!!! Ocigledno da ne znate sta pisete! Trebalo bi da napisete " Izvini, Novace, na ovom glupom komentaru!"

  • 876

    9. jul 2018 | 20:18

    Kad ne ceni svoju zemlju kako da cene njega.

  • livia

    9. jul 2018 | 22:24

    Ajmo mrsomudi, sikter! Navijajte za koga hoćete, i pustite čoveka da živi svoj sportski život. Malo li je puta dokazivao koliki je Srbin ali i čovek. Jeste se zapitali koliko Hrvata navija za Noleta kad igra protiv drugih tenisera osim hrvatskih?!? Dosta, bre, žvakanja Djokovića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA