≫ 

Nole, vreme je da uzmeš jedini pehar koji ti nedostaje: Nadal odustao od Sinsinatija!

Španac se neće boriti za novi trofej

  • 6

Rafael Nadal odlučio je da se povuče sa Mastersa u Sinsinatiju, posle maksimalnog učinka na Rodžers Kupu u Torontu.

Rafa je osvojio turnir u Torontu i učvrstio prvu poziciju na ATP listi, pa mu nije bilo teško da odustane od preteranih napora na novom turniru.

- Veoma mi je žao što neću igrati u Sinsinatiju ove godine. Ne postoji drugi razlog od lične brige za telo kako bih ostao zdrav i osećao se kao sada. Zahvalan sam turniru i mom prijatelju Andreu Silvu (direktor), koji je razumeo moju situaciju. Tužan sam zbog sjajnih navijača u Sinsiju koji mi uvek daju veliku podršku. Siguran sam da ćemo se videti sledeće godine - rekao je Nadal.

Đoković kreće u pohod na prvi trofej u Sinsinatiju - prva prepreka je Amerikanac Stiv Džonson, a kvota da će Novak slaviti sa 2:0 je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Džonson.

Sada je to prilika za Novaka Đokovića da osvoji jedini veliki ATP trofej koji mu nedostaje u karijeri (uz OI), a kreće od prvog kola protiv Stiva Džonsona iz SAD.

Ukoliko Ðoković, 10. nosilac na turniru, prebrodi prvu prepreku čeka ga bolji iz duela Adrijan Manarino (Francuska) - Marko Čekinato (Italija), a dalje ukrštanje možete pogledati ovde.

VIDEO - Ovako se stvaraju šampioni! Novakova igra sa sinom Stefanom je jedna od najlepših stvari koju ćete videti danas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    13. avgust 2018 | 11:09

    Није Надал проблем, требало је да одустану Ченг, Циципас, Чекинато...

  • Crno beli

    13. avgust 2018 | 19:32

    Nadal nikad nije ni bio problem. Kao ni Federer ni Marej. On protiv njih uvek igra dobro posebno protiv Nadala. Veci problem su ovi novi Tim, Zverev, Cicipas, Kirios.... Kao i pre uvek sam vise prizeljkivao Rafu i Federera nego Vavrinku i Del potra

  • Sintija

    13. avgust 2018 | 15:41

    Daleko je Sinsinati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA