TEŠKA NESREĆA NA BULEVARU: Uleteo automobilom u baštu kafića nakon sudara, povređeno pet osoba (FOTO)

Do nesreće je došlo u 16.40 časova kada su se sudarili automobili marke "golf" i "reno megan", a jedan od njih je uleteo u baštu kafića "Kosta kafe". Povređene su tri devojke koje su sedele u kafiću i oba vozača

  • 17

Pet osoba je povređeno kada je automobil uleteo u baštu kafića na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ulice Branka Krsmanovića u Beogradu.

Do nesreće je došlo u 16.40 časova kada su se sudarili automobili marke "golf" i "reno megan", a jedan od njih je uleteo u baštu kafića "Kosta kafe".

Foto: Slavko Savić Foto: Slavko Savić

Sudar je izazvao vozač "golf" koji je prošao na crveno svetlo, dok je iz ulice Branka Krsmanović izlazio "reno megan", na zeleno svetlo.

Foto: Slavko Savić Foto: Slavko Savić

Povređene su tri devojke koje su bile gosti ugostiteljskog objekta i oba vozača automobila.

Foto: Slavko Savić Foto: Slavko Savić

- U 16.43 prijavljen je poziv Hitnoj pomoći da se dogodila saobraćajna nesreća na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Branka Krsmanovića. Lekarske ekipe koje su stigle na mesto nesreće zatkeli su troje povređenih. Devojčica stara oko 15 godina sa razderotinom, krvarenjem iz nosa, u svesnom stanju i stabilna prvezena u dečiju bolnicu u Tiršovoj. Druga povređena osoba je muškarac star oko 27 godina, vozač, tupa povreda glave, grudnog koša, svestan, stabilan, normalnog disanja prebačen u Urgentni centar i treća osoba je muškarac star oko 43 godine kome su utvrđene tupe povrede leve šake, povreda leđa, svestan nije gubio svest prebačen na odeljenje otropedije Uregentnog centra, izjavila je za Kurir portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Foto: Slavko Savić Foto: Slavko Savić

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    10. april 2015 | 18:50

    Ko je izdao dozvolu za ovu bastu na tom mestu?

  • Bobolino

    10. april 2015 | 18:13

    Bahato na crveno, odmah u zatvor !

  • Jovan

    10. april 2015 | 19:56

    Djubre koje prolazi kroz crveno odmah u zatvor. Na duze vreme, pa neka se nauci pameti, ako je uopste ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA