PLJAČKA UŽIVO: Pogledajte kako ove dve žene džepare u Novom Sadu (FOTO)

Kamere za nadzor zabeležile kako ova žena i njena saučesnica u tržnom centru u Novom Sadu kradu novčanik. Sada svi preko Facebooka pokušavaju da ih identifikuju

  • 20

U današnje vreme sve se snima i šta god učinite, dobro ili loše, neko, negde vidi. Pogotovo ako ste u nekoj prodavnici. Za to očigledno nisu marile ova žena i njena saučesnica, kada su mušteriji jedne radnje u tržnom centru u Novom Sadu, ukrale novčanik. Kamere za nadzor su sve zabeležile.

KRAĐA UŽIVO U PANČEVU: Zaboravio je novčanik i otišao iz radnje , a ova žena ga je HLADNOKRVNO "prisvojila" (FOTO) (VIDEO)

Ukrao je NOVČANIK ovom čoveku, a onda se okrenuo i VIDEO KAMERU kako ga snima! (VIDEO)

Dok je mušterija zagledana u raf "merkala" šta bi kupila, lopov je nonšalantno prošao iza nje, "posluživši" se novčanikom, objavljeno je na stranici NSU - Uživo sa novosadskih ulica. Srećom po lopove, mušteriji je torba stajala van vidnog polja, pa nije primetila ni osetila da se nešto dešava.

Kamere su takođe zabeležile i da su dve žene ekspresno "zbrisale" iz radnje. A policija apleluje na sve koji prepoznaju lopove da se jave policiji na 192.

U komentarima je jedna od korisnica Fejsbuka napisala da je prepoznala stariju ženu, koja joj je ukrala novčanik pre 3 godine, dok je šetala dete u kolicima. Pronađen je u jednom butiku, ispražnjen. Žena je iz radnje dobila i snimak sigurnosne kamere, koji je odnela u policiju, ali ništa nije vredelo.

Policija ih, kaže ona, sve zna, za džeparenje im ne mogu ništa, privedu i prespavaju, a pokradenima ostaje tužba, na koju se retko ko odlučuje. Neki korisnici Fejsbuka su prepoznali jednu od žena sa Klise.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    30. april 2017 | 17:44

    Dušanov zakon: Kojom si rukom ukrao? Desnom. Seči! Posle nekoliko izvršenih kazni, mogli bi novčanik da držimo gde nam se ćefne.

  • Miki

    30. april 2017 | 16:47

    Umlati narode olos,izlomiti sve prste i ruke za nauk

  • Koja

    30. april 2017 | 19:25

    Na licu mesta polomiti kosti da više ne može ni da hoda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA