Avion se tresao kao veš-mašina tokom centrifuge! Pilot rekao putnicima da se pomole, ljudi plakali i nadali se čudu (VIDEO)

Piloti su zbog problema odlučili da vrate avion, a spasilačke službe Perta bile su u pripravnosti

  • 4

Avion kompanije „Er Ejža“ iz Perta prema Maleziji morao je da bude vraćen zbog tehničkih problema, pošto se u letu tresao kao „veš-mašina tokom centrifuge“, prenosi BBC.

Drama na nebu: Povređeno više od 20 putnika kada je avion uleteo u jaku turbulenciju

Let je trajao dva sata pre nego što se začula buka i kada je avion počeo nekontrolisano da se trese. Putnici su doživeli pravu paniku - jedni su plakali, drugi oblačili prsluke za spasavanje.

- Bili smo ubeđeni da ćemo se srušiti. Avion se tresao i čula se buka iz motora. Bilo je strašno - rekao je jedan putnik.

Ipak, najveća panika je nastala kada je posada rekla svima da se mole da se bezbedno vrate kući.

- Nadam se da se molite, molićemo se i mi i nadajmo se da ćemo se bezbedno vratiti kući - rekao je pilot preko razglasa.

Piloti su zbog problema odlučili da vrate avion, a spasilačke službe Perta bile su u pripravnosti.

Neki putnici snimili su deo leta, koji su opisali kao nepodnošljiv i veoma stresan. Kompanija „Er ejža“ tek treba da se oglasi.

Jedan broj putnika rekao je ABC Newsu da je avion pretrpeo "napad na motor", iako iz "Er Ajža" još niko nije komentarisao incident.

Pogledajte snimke:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA