Britanac došao u Beograd na operaciju skidanja s droge i umro na operacionom stolu

Posle njegove smrti, obavljene su dve obdukcije, jedna u Boegradu, 29. februara, a druga u Blekburnu, 7. marta

  • 20

Mohamed Atar Džaved Sadik (49) iz Nelsona u Engleskoj otputovao je u Srbiju da bi se operisao jer je mislio da će tako izlečiti svoju zavisnost od narkotika. Na žalost, Sadik je preminuo od komplikacija posle operacije.

PAKAO JE POČEO KAD JE MOJ SIN NAPUNIO 13 GODINA: Stravična ispovest majke umrlog srpskog narkomana

On je, sa prijateljem, 25. februara prošle godine, doputovao u Beograd na zakazanu operaciju, tokom koje je trebalo da mu u stomak bude ugrađen implant. Tokom operacije, Sadik je doživeo srčani udar i nije uspeo da se oporavi. Dežurni doktor je samo konstatovao smrt.

Posle njegove smrti, obavljene su dve obdukcije, jedna u Boegradu, 29. februara, a druga u Blekburnu, 7, marta pošto je njegovo telo dopremljeno kući. Druga obdukcija je urađena jer se sumnjalo da li je patolog u Srbiji pregledao telo. Srpski patolog ustanovio je da je uzrok smrti infarkt zakomplikovan upalom pluća.

Doktor Ričard Preskot naveo je da je uzrok smrti bronhijalna pneumonija. Mrtvozornik u Lankaširu Ričard Tejlor zaključio je da je Sadik umro nesrećnim slučajem.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: lancashiretelegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA