≫ 

Beograđani zbog seksa završili u lokvi krvi: Lekari pokušavali da izvuku feder iz guze gospođe rano ujutru!

Bizaran seks-incident

  • 53

Kada je u novembru u 6 ujutru stigao poziv medicinskim radnicima u Beogradu da hitno izađu na teren, jer je vremešna gospođa povređena u sopstvenom krevetu, činilo se da sve deluje kao laž! Međutim, na licu mesta su se lekari, kako su ispričali uza Telegraf.rs, potpuno razuverili, budući da je u pitanju bila povreda zbog seksa.

Imam celu jabuku u anusu: Beograđanin došao u Urgentni s najbizarnijom povredom i smešnim objašnjenjem otkud voćka u guzi

- Poziv u 6 ujutru, ekipa dolazi na teren, a starija i vidno punačka gospođa leži gola na krevetu, ne može da se pomeri!

- Kaže nam "ja ovako ležim već sat vremena". Ona ne može da se pomeri jer joj se feder zabio u guzu - priča neobičnu intervenciju zdravstveni gradnik G. P.

Kako kaže, ceo dušek na kojem je ležala bio je izdrpan, a muž je nemoćan sedeo pored. Medicinski radnici su odmah posumnjali da je po zlu pošao jutarnji seks, tradicionalni zornjak!

Žena je zapomagala sve vreme dok joj je feder bio u zadnjici.

Foto: Marko Jovanović

Nespretan, ali ipak odlučan da pomogne supruzi u neprijatnoj situaciji, suprug je prokomentarisao:

- Ja sam rasekao ceo dušek, morao sam da isečem da vidim kakva mu je konstrukcija - pravdao se on zašto je probao da spase ženu,  da odozdo izvuče feder.

Lekari su im odmah pomogli, nesrećnoj ženi su sanirali ranu i dezinfikovali je.

Inače, ovaj slučaj se desio 2016. godine, ali se i dan-danas prepričava među zdravstvenim radnicima, i to ne samo onim koji su prisustvovali bizarnoj sceni.

Kako zdravstveni radnici tvrde, to nikad neće zaboraviti jer im je to bio rani, krvavi seks-poziv!

BOLESNO: Beograđanka došla u Urgentni izujedanih butina i priznala da je mazala paštetu po vagini, a onda joj je prišao pas!

Da li ste vi čuli za neku seksualnu nezgodu u vašem mestu? Ostavite svoje odgovore u komentarima

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. novembar 2017 | 20:34

    Sram da bude mesicinske radnike, šta njih briga kako se neko povredio, njihovo je da pomognu a ne da se sprdaju i prepričavaju. Šta ako su stariji ljudi, ko da ti medicinski radnici (i uopste svi što se smejete) neće da ostare?! I šta ako je starija gospodja, zar nema pravo na seks sa svojim suprugom, i šta ako je punačka, zar seks treba da imaju samo mladi i mršavi? Ajte bre, mnogo ste pametni!!!!

  • Zivojin

    16. novembar 2017 | 14:11

    Ma volite se ljudi 😁😘😍

  • X men

    16. novembar 2017 | 17:19

    A jel znate za ono kad je vodoinstalater dosao da popravi slavinu I sago se ispod lavaboa a Zena mislila to joj muz pa ga uhvati tamo dole on se trgo I razbio glavu dosli bolnicari da ga nose a on I'm isprica dogadjaj onI of smeha ga ispuste sa nosila I on spomi nogu niz stepenice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA