≫ 

Detalji drame u Rakovici: Naoružani muškarac ima kriminalni dosije i pretio je da će se obračunati sa svima koji uđu u zgradu (FOTO)

U zgradi je bio pripadnik SAJ-a u panciru koji je pregovarao sa muškarcem

  • 9

Božidar Jović (44) se zabarikadirao u ulici Slavka Rodića 11 u Rakovici i pretio je da će se obračunati sa svima koji pokušaju da uđu u zgradu. U zgradi je bio pripadnik SAJ-a koji je pregovarao sa naoružanim muškarcem, saznaje Telegraf.

Drama u Rakovici na Badnji dan: Naoružani muškarac u panciru se zabarikadirao u zgradi, preti policiji, sumnja se da drži taoce!

Prema poslednjim informacijama, on se nalazio u haustoru zgrade, imao je pištolj kod sebe, a tvrdio i da ima automatsku pušku, ali to još nije potvrđeno. Kako Telegraf saznaje, nije bilo talaca.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Muškarac ima ozbiljan kriminalni dosije i jutros je zvao policiju da se preda jer je trebao da ide na izdržavanje kazne. Inače, za njim postoji raspisana potraga Prvog osnovnog suda za izdržavanje zatvorske kazne.

Međutim, kada je policija došla i pokušala da uđe u zgradu, on je nasrnuo na njih. Policajci su se povukli i  drama je trajala dva sata.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Na licu mesta je i bio snajperski tim, građani su bezbedni i osigurani jer je policija, preventivno delovala.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Telegraf

Reketirao bivšeg fudbalera Nikolu Virijevića

Na primopredaji 20.000 evra u kafiću na Novom Beogradu uhapšeni su 2013. godine Dalibor Bogdanović (27), rodom iz Peći, i Nenad Kujović (40) iz Prištine. Oni su od Virijevića iznudili 30 stanova i 60.000 evra. Potom su na nekoliko lokacija uhapšeni i ostali: Dušan Bogdanović (30), koji je sa bratom Daliborom bio vođa grupe, Vladimir Stajković (38) i Slobodan Đukić (34) iz Beograda, kao i Božidar Jović (40) iz Leskovca, koji je danas uzrok drame u Rakovici.

Božidar Jović je, inače osam godina ležao u zatvoru zbog pokušaja ubistva Dragiše Binića. Po izlasku braća Bogdanović su mu dala stan i novac. Policija je tada kod njega pronašla "magnum 357".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA