≫ 

Šesti sat drame u Nišu: Žena ne odustaje od samoubistva, policija se povlači jer rodbina ne da da se obije stan! (FOTO)

Vatrogasci su razvukli vazdušni dušek za slučaj da, zaista, skoči

  • 39

Nišlijku S.M. (51) koja je jutros zapretila da će skočiti sa terase stana u kome boravi na petom spratu zgrade u ulici Ive Lole Ribara, policijski pregovarači nisu uspeli da ubede da im otključa vrata. Više uspeha nisu imali ni njeni rođaci koji su oko 14 sati ušli u njenu zgradu. Sat vremena kasnije, oni su otišli, a kako saznajemo, njen otac koji živi u Vranju, telefonom pokušava da je ubedi da pusti policiju i lekare u stan kako bi bila zbrinuta. Malo pre 16h doneta je odluka da se sve službe povuku s obzirom na to da je S. M. odbila saradnju, a policija nije dobila saglasnost porodice da na silu otvori vrata.

Draganin prijatelj u suzama izneo novu verziju tragedije na pruzi: Željko je rekao "Kad ginem ja, bolje da poginemo zajedno", i odveo je u smrt!

Ovo je Nišlijka koja je polivena kiselinom: Umalo oslepela, ima opekotine po celom telu (FOTO)

Nesvakidašnja drama traje od šest sati ujutro, kada je S.M. počela da viče i uznemirava komšije.

Oko 10 sati, oni su pozvali Hitnu pomoć upozorivši da postoji opasnost da će izvršiti samoubistvo jer je izašla na terasu i nastavila da viče.

Ubrzo su stigli i policija i vatrogasci koji su postavili vazdušni jastuk ispred njene terase. Međutim, oko sat vremena kasnije, ona je ušla u stan i od tada sa njom niko nije uspeo da ostvari nikakav kontakt.

Foto: Telegraf

Ženu, koja je na terasi, policijski pregovarač, pokušavao je da je ubedi da odustane od ove namere.

Foto: Telegraf

U jednom trenutku policiji se sa istim ciljem su se pridružili i njena sestra i još jedan član porodice, međutim, posle izvesnog vremena oni su odustali i otišli.   

Foto: Telegraf

Vatrogasci su razvukli vazdušni dušek za slučaj da, zaista, skoči.

Njeni poznanici kažu da je rodom iz Vranja, da od porodice ima samo oca, te da je veoma dobrog imovnog stanja. Njen otac je vlasnik menjačnice u okolini Vranja, u ovoj zgradi imaju tri stana. Ona povremeno dolazi i boravi u Nišu.

Foto: Telegraf

- Primetio sam da se čudno ponaša nakon što sam joj prodato te stanove. Stalno je dolazila navodno tražeći još neka dokumenta. Kada bismo se susreli, nekad se smejala, a drugi put se ne bi ni javila. Međutim, nikada ranije nije imala ovakve ispade. Jutros mi je supruga kazala da je čuje kako joj u stanu teče voda, a ona je počela da viče. Govorila je nepovezano, između ostalog je vikala da socijalni radnici treba da imaju veće plate…. – priča Nišlija koji je izgradio stanove koje je S.M. kupila.

Foto: Telegraf

Prema nezvaničnim informacijama, postoji sumnja da je S.M. psihički obolela.

Foto: Telegraf

Ulica Ive Lole Ribara je i dalje zatvorena, tamo su tri policijska, dva vatrogasna i jedno vozilo Hitne pomoći. Ispred zgrade su i policijski pregovarači koji pokušavaju da ubede S.M. da im otvori vrata.

Foto: Telegraf

Dramu u centru Niša prati i veliki broj građana.

Ulica Lole Ribara zatvorena je za saobraćaj i za pešake.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    30. avgust 2017 | 13:18

    Da hoće da skoči nebi pregovarala! Ona traži pomoć!!!

  • BG

    30. avgust 2017 | 13:16

    Onaj ko to stvarno odluci ne privlaci paznju.Uradi to u samoci i kraj.Ova zena sigurno ima problema i hoce da skrene paznju.Nece skociti to je sigurno a i ne zelim to.

  • rajko

    30. avgust 2017 | 16:11

    Po kom zakonu ili bilo čemu treba rodbina da se pita da li udaju u stan ili ne???? Samo tražimo opravdanja za ne završavanja posla do kraj. Razvalite, udjite u stan i pokušajte da spasite život. Dole naduvajte onaj dušek i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA