Muškarac iz Novog Sada uhapšen zbog napada na policajce: Kamionom namerno udario službene automobile (FOTO)

Osumnjičenom G. U. (50) je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 2

Pripadnici MUP u Novom Sadu uhapsili su G. U. (50), zbog sumnje da je izazvao opštu opasnost i napao policijske službenike.

55 policajaca poslato na alko-test posle šljivijade: Rezultati iznenadili nadležne

Kako je navedeno, on se sumnjiči da je kamionom "tamić" firme "Targo trade" namerno udario i oštetio dva službena automobila, "pežo 307" i "audi A6", na parkingu Policijske uprave, u Bulevaru kralja Petra Prvog.

- G. U. je odbio da se legitimiše, a zatim je i fizički napao policijske službenike, opirući se hapšenju - navodi se u saopštenju.

Foto: 021.rs

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Iz Policijske uprave saopštili su da je kriminalistička policija nedavno pokrenula pretkrivični postupak protiv G. U. i oduzela mu četiri automobila visoke klase zbog sumnje je falsifikovao isprave.

(Telegraf.rs / Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrkajlo

    4. septembar 2017 | 18:05

    A bentli?Steta?

  • Dzoni

    4. septembar 2017 | 18:24

    Nesto mnogo ova nasa policija jadna kao i drzava sve nesto naivni i trpe u zadnje vreme razne napade, batine, lupanje vozila ma sve i svasta od ovog bahatog i usiljenog naroda koji od izobilja, raskosi i prevelike pravde ne zna sta ce pa divlja i udara na nasu milu i neprikosnovenu vlast. Dajte narode budite malo uzdrazani grehota je to sto se cine takve stvari pa nemamo mi sto policija i drzavnih aparata a o politicarima da ne pricamo, imamo samo te jedne koje moramo da cuvamo dok nas nacisto ne uniste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA