≫ 

TEŠKA TRAGEDIJA: Dečak za kojeg je navijala cela Srbija je preminuo, lekari jedva izustili da su ga izgubili posle herojske borbe da preživi

U ime medicinskog tima izražavam najdublje saučešće porodici zbog tragične smrti deteta

  • 51

Dečak O. I. (4) iz Borče, podlegao je povredama koje je zadobio 17. septembra kada je olujni vetar oborio drvo na njega pred zgradom u Ulici braće Rajt, potvrđeno je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Lekari se bore za život mališana iz Borče: Dečak (5) u teškom stanju nakon što je drvo palo na njega! (VIDEO)

- Povrede centralnog nervnog sistema su bile najtežeg stepena i pored pruženog lečenje, intenzivne terapije i mera potpore ni u jednom momentu nije bilo odgovora. Juče tokom dana dete je podleglo povredama. U ime medicinskog tima izražavam najdublje saučešće porodici zbog tragične smrti deteta - poručio je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike.

Da podsetimo, dečak se bezbrižno igrao pred zgradom kada je iznenada počela oluja. Snažni udari vetra oborili su drvo koje se obrušilo na mališana na svega nekoliko metara od njegove kuće. U nesreći umalo je nastradao i njegov stariji brat (11) koji je pokušao da ga spase.

Nažalost, O.I. (4) je posle 11 dana izgubio najvažniju životnu bitku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA